EKSKLUSIIV ⟩ Eestis menuka remondisaate vennad uuest hooajast: sel korral pole mingeid reegleid!

Kodu.postimees.ee
Copy
Drew ja Jonathan Scott.
Drew ja Jonathan Scott. Foto: HGTV

Koduremondi- ja kinnisvaraeksperdid Drew ja Jonathan Scott on valmis loobuma kõikidest reeglitest ja panema oma majade renoveerimisoskused uljalt proovile värskes sarjas «Vend venna vastu». 

«Vend venna vastu» (Brother vs Brother) pole iseenesest uus sõu, kuid kaheksandal hooajal on antud vendadele täitsa vabad käed üksteisele majade renoveerimises ära teha – pole mitte mingeid reegleid! See tähendab, et vaba on nii eelarve, renoveeritavate hoonete asukohad ja ka ümbertegemise stiilid. See tähendab lõputuid võimalusi! Vendade ülesandeks on anda vanadele majadele maksimaalselt juurde väärtust ning selga parim võimalik uus rätsepaülikond.

Võistluse kohtunikuks on kõige vanem vend JD. Jonathani kallim, näitleja Zooey Deschanel aga annab kõrvalt elupõlise Los Angelesi elanikuna head nõu. Saadetest astuvad läbi veel mitmed tundud näod külalisnõuandjate või -kohtunikena. Võitja on see, kes suudab maja väärtust enim tõsta ning auhinnaks on midagi väga unikaalset: võimalus eputada, et just tema on parim vend.

«Eelmisel hooajal võitsin mina ja pole mingit variantigi, et ma laseksin Jonathanil endale sel aastal pähe teha,» kinnitab Drew. «Ma tahan Los Angelesis võita. Nüüd, kui ma siin ka elan, usun, et see annab mulle võiduks kõik eelised,» on aga Jonathan oma võidus kindel.

Iga saate lõpus valitakse samuti võitja ja kaotaja, seejuures peab kaotaja kannatama alandavaid, kuid humoorikaid ülesandeid – näiteks saetakse ta Los Angelesi kuulsas Magic Castle’is pooleks. Võitja saab nautida aga erinevaid privileege ja hüvesid. «Sel korral pole mingeid reegleid,» rõhutab Jonathan. «Armastuses, sõjas ja saates «Vend venna vastu» on kõik lubatud!»

Jonathan ja Drew intervjuus: me saime teha, mis tahtsime!

Jonathani ja Drew jaoks on võtted juba lõppenud ning nemad lõpptulemust teavad. Eksklusiivses lühiintervjuus ütlesid nad, et reeglite puudumisel oli oma võlu, kuid edaspidi enam vist sama teha ei tahaks.

Mida reeglite puudumine teile õpetas? Kuidas te oma strateegiat muutsite ja oma vabadust ära kasutasite?

Drew: «Mulle meeldis, et sain kulutada palju tahtsin, millal tahtsin ja see tasus end ära... enamasti. Kuid ma sain oma õppetunni kätte ja ma ei taha enam kunagi reeglitest mööda minna!»

Jonathan: «See on nii ainult sellepärast, et sa petad! Mulle meeldis reeglite puudumine, sest nii sain ma takistada Drew’l loomast juhiseid, mis salakavalalt alati varem kuidagi on just talle kasuks tulnud.»

Jonathan, sul on sel hooajal salarelv, kas sa räägid meile sellest lähemalt?

Jonathan: «Nii on! Zooey on pärit LA-st ja on kinnisvarast vaimustunud, nii et ta leidis mulle ideaalse maja. See oli 1951. aastal ehitatud ookeaniäärne kinnistu, valmis ümbersünniks.»

Drew: «Zooeyl on suurepärane maitse. Ma arvan, et ta on salaja kinnisvaramaakler…»

Vendadena on teil alati lõbus üksteisele vempe visata. Mis oli uue hooaja üks naljakamaid või ootamatumaid hetki?

Drew: «Konfetipomm oli ikka päris hea. Kuid minu lemmik on see, kui saatsin oma vennatütred ja -poja Jonathani majja ning lubasin neil korraldada seintel värvimispeo. Kuulge, see on kohalike kunstnike kunst – ta oleks pidanud mind tänama!»

Jonathan: «Ja nad on ka maailma kõige armsamad lapsed, nii et ma ei saanud midagi teha... peale Drew süüdistamise. Ja tegelikult tahtsin teha konfettide asemel sädeluspommi, aga ma kartsin, et seda pole võimalik ära koristada, nii et tema peaks mind hoopis selle eest tänama.»

Kõige põnevam hetk on alati see, kui näeme kogu lõpetatud projekti täies ilus. Milline ruum või konkreetne kujunduselement oli teie selle hooaja lemmik?

Jonathan: «Minu jaoks ei olnud see konkreetne tuba, vaid pigem see, et kogu mu maja oli 100 protsenti süsinikneutraalne. Drew ja mina oleme keskkonnaaktivistid ja minu jaoks oli tähtis luua kodu, mis muudaks seal elavate inimeste elu tervislikumaks.»

Drew: «Jonathan arvab, et ta on köökide kuningas ja tavaliselt võidab selle väljakutse, nii et otsustasin ta seekord maha võtta. Köök tuli tõesti välja hämmastav ning see võit oli väga magus.»

Mida Los Angelesi hooaeg teile õpetas?

Drew: «Jonathan ja mina elame mõlemad praegu Los Angeleses, nii et meie enda kogukonna kodude parandamine on rahuldust pakkuv. Me naudime ka, kui saame rambivalgusse tuua kohalikke ettevõtteid ja vaatamisväärsusi, nagu näiteks Magic Castle.»

Jonathan: «Mõtlesime isegi sellele, kuidas saaksime ruume ka linna külastajatele atraktiivseks muuta. Nagu ADU väljakutse (ADU – additional dwelling unit ehk lisaeluruum – toim.) puhul – minu maja asus lennujaama lähedal ja kujundasin selle nii, et tulevased majaomanikud saaksid nii lähedasi võõrustada kui ka reisivatele lennumeeskondadele soovi korral välja üürida. Väikesed asjad, mis aitavad LA-d tervikuna.»

Discovery+ sarja saab Eestis terve hooajana vaadata Go3 ja Megogo platvormidelt. Sari jookseb hetkel ka HGTV kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles