Ukse eest ananassi leidnud mees: olin selle tähendusest teada saades šokis

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ukse eest ananassi leidnud mees arvas, et tema elamine on murdvaraste poolt eksootilise puuviljaga märgistatud. Kui ta ananassi tegelikust tähendusest teada sai, oleks ta äärepealt südamerabanduse saanud. 

Anonüümseks jäänud meesterahvas leidis oma ukselävelt ananassi koos kirjaga, mis ütles ainult: «Tere tulemast!» Arusaadavalt oli mees ananassi ukse ette ilmumisest segaduses ning hakkas kahtlustama, et ehk on see murdvaraste salamärk. «Mõtlesin, et keegi on jätnud selle ukse ette, et meie maja sisse murdmiseks ära märgistada,» jagas ta oma kogemust sotsiaalmeediaplatvormil Reddit. 

«Valge värvipihustiga uksele suur X tõmmata oleks liiga ilmne ja eks kurjategijad ole saanud targemaks,» lisas ta. Ta jätkas, et järgmisel päeval rääkis ta juhtunust oma kolleegidele. Šokk oli suur, kui üks neist talle seletas, millele pealtnäha süütu ananass vihjas.

«Tööl rääkisin juhtunust oma sõpradele ja üks neist ütles kohe, et mind kutsuti sedasi svingerite peole. Ma olin kuuldust hämmingus,» kirjutas kutse saanud meesterahvas, kes lisab, et elab majas koos oma kaasaga.

Kolleeg selgitas ananassisaajale, et kui paned ananassi oma ukse ette püstiasendis, siis teatad kõigile, et sinu kodus toimub vastavasisuline pidu. Kui paned ananassi oma ukse ette tagurpidi, siis teatad kõigile, et otsid teist paari.

Ta jätkas, et kui sinu ukse ette pannakse ananass, siis võrdub see kutsega svingima. Kui keerad ukse ette poetatud ananassi tagurpidi, siis annad märku, et võtad kutse vastu.

«Olin kuuldust šokis. Kirjutasin kohe oma tüdruksõbrale, et talle sellest rääkida. Ta oli ühtaegu meelitatud ja tülgastatud,» selgitas mees. Nad üritasid mitu nädalat välja selgitada, kes neid voodirõõme jagama kutsus. 

«Me oleme 20ndate alguses ja kõik meie naabrid on umbes 40ndate lõpus ja lastega – see ajas meid segadusse,» kirjutas ta. Üks tuttav soovitas ananassi tagasi välja panna, et näha, kes seda uudistama tuleb, kuid mees kirjutas, et ei tahtnud jätta muljet nagu ta peaks enda kodus svingerite pidu.

Lugu võttis ootamatu pöörde kui üks tema sõber saatis talle sõnumi, mis ei olnud antud teemaga kuidagi seotud. Anonüümne mees kirjutab, et sisetunne ütles talle, et ananassimüsteeriumi taga on just tema. Ta bluffis, et sõber jäi turvakaamerasse ning ta teab väga hästi, et tema on selle taga. 

Sõber tunnistas, et ta jättis tõepoolest ananassi nende ukse taha, kuid selle tähendusest polnud tal halli aimugi. Sõber väitis, et nägi ananassi kuju kingipoes ning mõtles selle postituse tegijale kinkida, kuna see sobivat tema kodu dekooriga. 

«Ta oli pubis, jõi end purju, kõndis mööda väikesest kingipoest, mille aknas oli ananass, ja arvas, et see oleks meie kodule suurepärane dekoratsioon. Me oleme väga lähedased ja kingime üksteisele juhuslikke kingitusi. Ta läks oma tüdruksõbra juurde ja palus teda, et nad läheks koos kingitust üle andma, kuid tüdruksõber keeldus sisse tulemast, sest oli väsinud. Nad tegid kompromissi ja jätsid selle ukse taha ning jalutasid minema.»

Kuid kõik postituse tegijad mehe sõbra juttu ei usu. Nii mõnedki kirjutavad, et tegemist oli tõenäoliselt hädavalega ning et mehe sõber ja tema tüdruksõber soovivad svingida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles