NÄDALA RETSEPTID ⟩ Mida me täna sööme? Ragne Värgi kolm lihtsat argitoitu

Britt Rosen
Copy
Tuttav kapsa-hakklihapada, kuid riisi ja eksootilise maitsestusega. FOTO: Ragne Värk
Tuttav kapsa-hakklihapada, kuid riisi ja eksootilise maitsestusega. FOTO: Ragne Värk Foto: Ragne Värk

Mida me täna sööme? Toidublogijal ja -toimetajal Ragne Värgil on alati vastus olemas. Lihtsate, kärmete ja põnevate maitsevinjettidega argisöökide retsepte on tal kogunenud lausa nii palju, et pani nendest kokku raamatu.

Mida me täna lõunaks või õhtuks sööme? Igas peres tuttav küsimus, eks ole. Nuputamist on muidugi omajagu, sest liigselt töödeldud valmistoit pole parim lahendus. Argisöök ei tohiks aga olla liiga keeruline, kallis ega võtta ülemäära aega, samas peaks see olema maitsev ja meeldima kogu perele.

Mõni originaalne autori­lisandus või maitsevälgatus ei tee samuti paha, ka harjumuspärases ja käepärastest komponentidest koduköögi klassikas mitte, selgub toidublogija ja -toimetaja Ragne Värgi (kokkama.ee) värskest retseptikogumikust «Minu soolane köök. Lõuna- ja õhtusöök lihtsalt ning maitsvalt». Olgu see või kapsa-hakklihahautis, mida Värk tembib riisi ja aasiapäraste maitseainetega. Või panniroog tatrast, hernestest ning kanalihast, millele annavad kerge eksootilise varjundi soja- ja austrikaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles