KÄPAD PEALE Just seda tüüpi korterite valik suureneb praegu hoogsalt (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Pindi Kinnisvara uusarenduste monitooringu kohaselt on Tallinnas ja Harjumaal valmis ehitatud ja veel müümata uute korterite jääk kasvanud võrreldes mullusega mitu korda, andes seeläbi ostjatele oluliselt rohkem aega ning suurema valiku.

Kui mullu suvel oli pealinnas ja selle lähiümbruses pakkumises alla saja uue korteri, kuhu sai kohe mööblit sisse paigutama hakata, siis nüüd on see näitaja Pindi Kinnisvara müügipartner Peep SoomanI sõnul aprilli alguse seisuga üle neljasaja kerkinud.

«Turg on rahulik – ostjad on ettevaatlikud ja seetõttu on müügitempo tavapärasest madalam, kuid teisalt on nüüd üle pika aja hea võimalus leida endale uus korter ilma, et selle valmimist aastajagu ootama peaks. Uued valminud elamispinnad on pruugitud korteritele väga tugevaks konkurendiks, sest esteetilisem välimus, energiatõhusus ja muud soodustavad faktorid on alati maksejõulisi inimesi uute korterite poole suunanud, lihtsalt paljudel polnud aega või tahtmist oodata,» selgitas ta ja lisas, et koduostja ei ole enam sunnitud ootama, kuna ka hinnad on mõnevõrra taskukohasemaks muutunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles