Paastukuu on meie peres sünnipäevakuu. Minul. Seega tuleb söögiorgiaid ohjeldada millegi tasase ja lahja, kuid vitamiinirikkaga.
Vitamiinikokteil taldrikul
Sellest siis sündiski aasta jagu tagasi alljärgnev greibi ja apelsini salat punase sibulaga.
Näppasin selle Dion Hummeri, meie MerMeri koerast abikelneri raamatust «Õgivad ja blogivad» ning raamatusse pätsas me koer selle omakorda minu käest. Seega võta sa kinni, kelle autorsus. Ja kes kellele maksma peaks. Fooliummütsike pähe, või kuidas?
Greibi ja apelsini salat punase sibulaga
Kogus armastavale paarile:
• 1 punane greip
• 2 apelsini
• 1 pisike punane sibul
• 1 varsselleri vars
• soola, pipart
• neitsioliiviõli
• palsamiäädikat
Koori ning fileeri greip ja apelsinid. Koori ja viiluta ka sibul imeõhukeseks. Haki varsseller peeneks. Keeruta veskist peale musta pipart, teisest veskist meresoola. Piserda üle oliiviõli ja palsamiäädikaga. Söö, kui julged!
Vaata ka abikelner Hummeri blogi