Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Vitamiinikokteil taldrikul

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Merrit Kiho

Paastukuu on meie peres sünnipäevakuu. Minul. Seega tuleb söögiorgiaid ohjeldada millegi tasase ja lahja, kuid vitamiinirikkaga.

Sellest siis sündiski aasta jagu tagasi alljärgnev greibi ja apelsini salat punase sibulaga.

Näppasin selle Dion Hummeri, meie MerMeri koerast abikelneri raamatust «Õgivad ja blogivad» ning raamatusse pätsas me koer selle omakorda minu käest. Seega võta sa kinni, kelle autorsus. Ja kes kellele maksma peaks. Fooliummütsike pähe, või kuidas?

Greibi ja apelsini salat punase sibulaga

Kogus armastavale paarile:
•    1 punane greip
•    2 apelsini
•    1 pisike punane sibul
•    1 varsselleri vars
•    soola, pipart
•    neitsioliiviõli
•    palsamiäädikat

Koori ning fileeri greip ja apelsinid. Koori ja viiluta ka sibul imeõhukeseks. Haki varsseller peeneks. Keeruta veskist peale musta pipart, teisest veskist meresoola. Piserda üle oliiviõli ja palsamiäädikaga. Söö, kui julged!

Vaata ka abikelner Hummeri blogi
 

Tagasi üles