Naine kasutas viinamarjade puhastamiseks udupeent masinat ning tulemus on šokeeriv

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Viinamarju on üsna keeruline korralikult puhtaks pesta. Enamasti piirdub see loputamisega, mis pühib maha suurema sodi.

TikToki kasutaja Amy Hitch proovis viinamarju puhastada oma tuttuue ultrahelipuhastajaga ning tulemus oli šokeeriv. 

Sotsiaalmeediaplatvormile üles laetud videos näitab Amy, kuidas ta asetab viinamarjad veega täidetud kaussi ning lisab nende juurde oma uhiuue aparaadi. Ta pani masina tööle ning marjadelt hakkas maha kooruma mustus, mis jäi vee pinnale hulpima. Amy selgitas, et nähtu tekitas temas vastikust. 

@amyhitch2 SERIOUSLY JUST BOUGHT THIS FRUIT TODAY!!! I did the grapes twice!! I cant! I will never go back. WHAT THE ACTUAL HELL!!! #momsoftiktok #mom #health #clean #fyp #foryoupage #fypシ #food #nutrition #fruit ♬ original sound - Amy Hitch75

Ta tegi täpselt sama katset ka mustikatega ning sai sama räpase tulemuse osaliseks. Amy kutsub üles kõiki jälgima, mida me sööme ning kas see ikka puhas on. 

Kuigi osa Amy video alla jäetud kommentaaridest väljendavad õõvastust, leidub ka ohtralt neid, kes selle peale õlgu kehitavad. Näiteks kirjutab üks TikToki kasutaja: «Olen kogu oma elu seda saasta söönud ja mul on kõik korras.»

Teine naeris: «Ma maitsen ikka veel toidupoes viinamarju, et enne ostu veenduda, kas need ikka on magusad.»

Masina, mida Amy viinamarjade ja mustikate puhastamiseks kasutas, leiab SIIT.

«Kõrvalmärkus – ma ei ole vandenõuteoreetik. Väike mustus ei ole kunagi kellelegi haiget teinud. Mulle lihtsalt meeldib oma puuvilju puhastada igasugusest vahast, pestitsiididest ja muust sodist,» täpsustas Amy. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles