SUURED PLAANID Justin Timberlake ja Tiger Woods kavandavad väikelinna ehitust

Kodu.postimees.ee
Copy
Justin Timberlake 2022. aastal.
Justin Timberlake 2022. aastal. Foto: Isaiah Vazquez/Clarkson Creative/Getty Images/ AFP

Ameerika golfimängijal ja popmuusikul on suured tulevikuplaanid.

Tiger Woods ja Justin Timberlake on löönud käed, et ehitada Floridasse enam kui 600 hektari suurune väikelinn. The Wellingtoni nime all tuntud golfiikooni ja legendaarse popmuusiku ideega on ühinenud miljardär Joe Lewis ja ratsaspordimaailmas tuntud Mark Bellissimo.

Kinnisvara ehitus ja haldus on aga jäetud rahvusvahelise kinnisvaraarendaja The Nexus Luxury Collectioni hoolde. Nii võib tulevases väikelinnas leida nii ühepereelamuid kui ka hulgaliselt kortermaju. Kruntide hinnad algavad 3 miljonist dollarist (2,73 miljonit eurot) ning kodude hinnad 4 miljonist dollarist (3,64 miljonit eurot). 

New York Post kirjutab, et kõigil, kes linna kodu ostavad, puudub põhjus lahkumiseks, kuna elanikele tagatakse kõik mugavusteenused, millest üldse unistada võiks. Linna territooriumil asuv 18-rajaline golfiväljak renoveeritakse ning selle kõrvale kavandatakse juba ka uut klubihoonet. 

Linna on planeeritud reketikeskus ning 12 tenniseväljakut. Woodsi ja Timberlake'i nägemuse järgi saab linnakeses olema mitu avalikku basseini ning lastele mõeldud veekeskus. Spordisõprade rõõmuks ehitatakse linna 120 000-ruutmeetrine võimla, kust leiab nii korvpalli- kui tenniseväljakud. Võimlasse kavandatakse veel omakorda 40 000-ruutmeetrist spordikeskust, kust leiab tulevikus treeningruumid ning sauna- ja spaakompleksi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles