HEA ASUKOHT Pealinna populaarne ärikvartal täieneb kahe pilvelõhkuja võrra

Kodu.postimees.ee
Copy
Fahle Pargi uue büroohoone eskiis.
Fahle Pargi uue büroohoone eskiis. Foto: Fausto Capital

Pealinna üht populaarseimat kvartalit ootavad ees veelgi suuremad muutused. 

Tallinnas Tartu maanteel asuva Fahle Pargi ärikvartali arendaja AS Fausto Capital ostis samas piirkonnas kaks uut kinnistut, kuhu plaanib juba 2024. aasta lõpuks ehitada uued büroopindadega kõrghooned.

Fausto Capitali ostetud Tartu mnt 86B ja 88 ärikinnistutele saab detailplaneeringu järgi ehitada kaks kokku üle 20 000-ruutmeetrise üüripinnaga ja omavahel ühendatud 14-korruselist ärihoonet. Kõrghooned hakkavad asuma vahetult Peterburi tee ja Tartu mnt ristmikul, Fahle Circle K teenindusjaama kõrval, ning neile on tagatud hea nähtavus ja ligipääs.

Fausto Capitali juhatuse liige Kenneth Karpov rääkis, et kuna ostetud kinnistule on äsja kehtestatud detailplaneering, siis plaanib arendaja alustada kohe projekteerimisega ning anda esimesed äripinnad üürnikele üle juba järgmise aasta lõpus.

«Uutes hoonetes asuvad üüripinnad võiks pakkuda huvi eelkõige suurfirmadele, kes otsivad avaramat ühendatud üüripinda, et tuua kogu ettevõte ühe katuse alla. Soovime luua keskkonna, mis ühendab endas kõik üürnikele vajalikud teenused, mugava parkimise ning Tallinna ühe parema asukoha suurte magistraalide ristumiskohas. Fahle Pargi tugevaks eeliseks on head transpordiühendused: lennujaama, bussijaama ja tulevase Rail Balticu terminali lähedus ning soodne asukoht nii ühistranspordi kui ka isikliku autoga liiklejale,» rääkis Karpov.

«Lisaks kahe uue kõrghoone rajamisele loodame lähiajal saada ehitusloa ning alustada ka Tartu mnt 84B asuva Eesti esimese puitkarkassiga büroohoone ehitusega, samuti Tartu mnt 80K mälestiseks oleva hoone ja vana korstna rekonstrueerimisega,» selgitas Karpov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles