Selle lihtsa nipiga valmivad alati täiuslikult pošeeritud munad

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Naine, kes väidab, et on pošeeritud munade valmistamises täielik kobakäpp, jagab nippi, kuidas seda kuumaõhufritüüris teha.

Muna pošeerimine pole mingi lihtne ülesanne – see nõuab õiget tehnikat ja täpsust. Väga tihti ei tule sellest suurt midagi välja ning vette lastud muna laguneb laiali või ei näe ilus välja. Kuid Cheffy Ashleal on jagada nipp, kuidas mune kuumaõhufritüüris pošeerida.

@ashleas_kitchen These were the best poached eggs 🤤 I am absolutely rubbish at making these normally but it was so easy in the air fryer! Credit to @Air Fryer Girl UK #fyp #foryou #fypage #viralvideo #tiktok #viral #viraltiktokvideo #poachedegg #poachedeggs #poachedegghack #airfryereggs #airfryerpoachedegg #eggs #perfectegg #perfecteggs #crumpets #crumpetsandeggs #tastybreakfast #ninjaairfryer #ninjaairfryeruk ♬ Hundred Miles - Sped Up Version - Yall & Gabriela Richardson

Lisaks fritüürile läheb selle triki jaoks vaja väikest kaussi, kuhu tuleb kallata törts õli ning seejärel täita veega. Vee sisse tuleb potsatada muna ning see viieks või rohkemaks minutiks 200-kraadisesse kuumaõhufritüüri pista. Väike kauss aitab hoida muna kuju, mistõttu on tulem alati kaunis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles