Katus, mis on rajatud päikesepaneelidest

Solarstone
Copy
Foto: Solarstone

Solarstone pakub päikesepaneele, mis on üheaegselt nii katusekattematerjal kui ka päikesepaneel. Tootevalikus on Solar Full Roof, mis sobib kõikide viilkatustega ning Solar Tiled Roof, mis on premium hinnaklassis ja sobib viilkatustega, kus eelistatakse katusekive kombineeritult päikesepaneelidega. Need tooted on loodud arhitektuurse disaini ja energiatõhususe ideaalseks koosluseks, pakkudes atraktiivset välimust ja keskkonnasäästlikku energiatootmist.

Erinevalt traditsioonilistest päikesepaneelidest, millised kinnitatakse hoone külge, on need paneelid osa hoone struktuurist. Selle lahendusega saavutatakse hoone parem väljanägemine, mis sobib eriti hästi ajalooliste ja arhitektuuriliselt oluliste hoonetega. Samuti aitavad integreeritud lahendused vähendada ehitus- ja paigalduskulusid, kuna päikesepaneelid on juba katusematerjali sisse ehitatud.

Pealegi on ehitusintegreeritud päikesepaneelid sageli vastupidavamad ja kaitstumad ilmastikuolude eest, mis võib pikendada nende kasutusiga ja suurendada energiatootlikkust.

Foto: Solarstone

Võimsus

Päikesepaneelide võimsus varieerub sõltuvalt tootest ja kliendi soovidest. Tooted on saadaval erinevates võimsustes ja mõõtudes, et neid oleks võimalik sobitada erinevatele hoonetele.

Solar Full Roof paneele pakutakse võimsusega 375-405 W, Solar Tiled Roof paneele on kahes võimsuses 90 W ja 108 W.

Mõõdud

Solar Full Roofi puhul on kasutusel standardsed päikesepaneeli mõõdud, samas Solar Tiled Roofi puhul on paneelide laius sarnane tavalise katusekiviga, seega need sobivad sujuvalt olemasolevate katusekividega. Pikkus on viie või kuue katusekivi pikkune, sõltuvalt katusekivi tüübist. Täpsemad mõõdud sõltuvad konkreetsest tootest ja kliendi eelistusest.

Hind

Toote hind sõltub konkreetsest tootest, katusetüübist ja projekti mahust.

Mõlemad tooted on konkurentsivõimelised oma hinnaklassis, kuid oluline on mõista, et hinda tuleks võrrelda €/W suhtarvuna. See näitaja annab parema ülevaate toote hinna ja jõudluse suhtest, kuna erinevad tootjad võivad pakkuda erineva võimsusega lahendusi. Mida suurem on katuse võimsus, seda rohkem energiat saab toota ja seda suurem on investeeringu tasuvus. Paigaldusteenuse hind sõltub katuse tüübist, suurusest ja asukohast. Täpse hinnapakkumise saamiseks pöördu Solarstone müügimeeskonna poole.

Tarneaeg

Tarneaeg sõltub mitmest tegurist, sealhulgas eeltöödest, dokumentide vormistamisest, võrguga liitumisest ning kliendi enda valmisolekust ja kiirusest protsessis. Kõik algab konsultatsioonist, kus Solarstone spetsialistid analüüsivad kliendi vajadusi ja katuse eripärasid. Seejärel tegeletakse dokumentide vormistamise ja võrguga liitumisega.

Foto: Solarstone

Kui kõik eelnev on tehtud algab toodete tarneaeg. Tavaliselt jääb see vahemikku 6-12 nädalat, kuid võib varieeruda sõltuvalt konkreetsest projektist, tootevalikust ja hooajast.

Rohkem infot leiad SIIT .

Copy
Tagasi üles