TÄNAVATOIT KOHTUB KLASSIKAGA ⟩ Lido avas neljanda restorani Eestis

Kodu.postimees.ee
Copy
Lido restoran Kristiine keskuses.
Lido restoran Kristiine keskuses. Foto: Erakogu

Täna, 28. aprillil avab populaarne Lido restoran oma Eesti neljanda toitlustuskoha Kristiine keskuses, kus külalisi oodatakse senisest uuema interjöörilahendusega ning bistrooliinil on ühendatud klassikalised toidud kaasaegse tänavatoidu menüüga.

Lido restorani turundusjuht Tiina Köst Johani sõnas, et Lido on juba pikka aega otsinud laienemisvõimalusi. Kristiine keskuse Lido on ühtlasi neljas Eesti ning 21. Baltikumi restoran, kuid see eristub senistest Lido restoranidest uuenenud interjöörilahenduse ja ka tootevaliku poolest.

«Täna avatud Kristiine keskuse restoran on uuenenud interjöörilahendusega pererestoran, kus lisaks kuulsatele Lido praekartulitele leiab oma meelisroa ka tänavatoidu austaja,» tõi Köst Johani esile. Ta nentis, et lähiajal lisanduvad restorani iseteeninduskassad, mis aitavad kiirendada tarbijate ostuprotsessi, kui tipptunnil on restoranis rohkem külastajaid ja klienditeenindajad on enam hõivatud tootevaliku serveerimisega.

Ta lisas, et kui seni müüakse iga kuu ainuüksi Eestis enam kui 5 tonni kuulsaid Lido praekartuleid ja eelistatuim liharoog on juba klassikaks muutunud kanafilee ananassi-juustukattega, siis nende kõrval kogub järjest enam populaarsust tänavatoidu menüü, kust meelepärase kehakosutuse leiavad nii pokekausside kui ka pitsa eelistajad.

«Kuna tarbijate ootus on laiahaardeline menüü, et pere või sõpruskonna erinevad liikmed leiaks igaüks meelepärase toidu, siis olemegi Kristiine keskuse Lidos ühendanud tavapärase bistrooliini tänavatoidu valikuga, mis võimaldab tarbijatel ka ise oma toidukordi kombineerida,» nentis Köst Johani.

Kristiine keskuse juht Kristjan Maaroos sõnas, et Kristiine keskus on enam kui 20 aasta jooksul taganud Tallinnas mitmekülgse kaubavaliku ja tegevuste kättesaadavuse, millest toitlustus on üks olulisemaid osi. «Lido restorani lisandumine meie keskusesse võimaldab tarbijatel saada kiiresti ja mugavalt kätte nii lõuna- kui õhtusöök või kohtuda enne kinoseanssi või poekülastust sõpradega mugavas toidukohas. Tänu Lido tulekule on toitlustuse valik keskuses eriti lai ja igaüks peaks leidma endale sobiva roa või kohtumispaiga,» sõnas Maaroos.

Lido restorani turundusjuht lisas, et senised kolm Tallinnas avatud Lido restorani on kinnitanud, et sõltumata ajast leiavad tarbijad tee restorani toitude juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles