PILDID ⟩ Sauel müüakse hinnatud Eesti arhitekti projekteeritud maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Köök-elutuba.
Köök-elutuba. Foto: city24.ee

Sauel müüakse 2020. aastal valminud eramut, mille projekteeris hinnatud arhitekt Evelin Paimets.

Avar ja valgusküllane maja on sisustatud ning uus pere võib sinna kohe sisse kolida. Ruumi on siin kõigile lahedalt – kokku 213,5 ruutmeetrit. 

Esimeselt korruselt leiab esiku, garderoobi, avara elutoa koos kamina ja köögiga, millest pääseb 48,5 ruutmeetri suurusele terrassile. Lisaks on esimesel korrusel eesruumiga saun, tehnoruum ja tualett. 

Maja Sauel.
Maja Sauel. Foto: city24.ee

Teisel korrusel asuvad kolm magamistuba. Peamagamistoast pääseb privaatsesse vannituppa ja garderoobi. Kõikidest magamistubadest on pääs rõdule. Lisaks on teisel korrusel suur trepihall, millele saab oma äranägemise järgi funktsiooni anda. 

Köök-elutuba.
Köök-elutuba. Foto: city24.ee

Kinnistu enda suurus on 1430 ruutmeetrit. Aiast leiab ka kuuri, kus tööriistu hoida, ning garaaži. Kogu kinnistu on piiratud aiaga, mille väravad avanevad automaatselt. Majaesine sissesõidutee on laotud tänavakividest. 

Trepihall.
Trepihall. Foto: city24.ee

Maja asub Saue linna hinnatud eramute piirkonnas. Kaubandus- ja teenindusasutused, kool ja lasteaed ei jää kaugele. Lähedal asuvad ka ühistranspordipeatused ning rongijaam asub ligikaudu kilomeetri kaugusel. 

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: city24.ee

Huvitundjad saavad müügipakkumisega tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles