Neli väärt nõksu, mis aitavad kööki korras hoida

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kokkamine võib tunduda nagu üks suur ettevõtmine, aga kui sul on kõik abivahendid ning koostisosad köögis olemas ja kohe võtta, siis on see lihtsaimast lihtsam. IKEA-l on jagada neli head nõksu, mis aitavad köögis korda hoida.

Korras köögile ei saa miski vastu

Mida kiiremini ja kergemini sa vajalikud asjad üles leiad, seda paremini söögitegemine sujub. Sügavatesse sahtlitesse sobivad imehästi klaaspudelitesse ja -purkidesse pandud kuivtoiduained, samas kui noad-kahvlid ja muu säärane leiab koha ülemises pisemas sahtlis. Kui kõik asjad on oma kohal, siis on vabal tööpinnal lausa lust toitu valmistada.

Sügavad sahtlid on korras köögi võti.
Sügavad sahtlid on korras köögi võti. Foto: Ikea

Hooajalised maitsed

Marineerimine, konserveerimine ja kuivatamine on vaid mõned viisid, kuidas pottides ja mullas kasvatatud värsket headust hiljem nautida. Sildikestega purgid ning pudelid aitavad meenutada, mida sa täpselt valmistasid ja millal ning aitavad korda luua.

Aiasaadused saab pista ilusatesse purkidesse.
Aiasaadused saab pista ilusatesse purkidesse. Foto: Ikea

Söögilaua ajatu klassika

Valged lauanõud on ajatud, olenemata sellest, kas korraldad uhke pidusöögi või sööd lihtsalt koos perega lõunat. Vesihüatsindist lauamattide ja värviliste klaasidega tundub lõpptulemus maalähedane ja soe, sobides nii ideaalselt näiteks värske pasta serveerimiseks.

Valged nõud on alati moes.
Valged nõud on alati moes. Foto: Ikea

Tänased ülejäägid on homne kõhutäis

Kui kõht on täis ja nõud pestud, siis leiab allesjäänud toit oma koha toiduanumates ja -karpides. Kes on see õnnelik, kes saab end homme esimesena kostitada?

Ülejäägid saab panna viisakalt karpi.
Ülejäägid saab panna viisakalt karpi. Foto: Ikea
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles