JÄÄTISEHOOAEG ON AVATUD Balbiino uued maitsed teevad suvest tõelise suve

Kodu.postimees.ee
Copy

Kodumaine jäätisetootja Balbiino avas suvehooaja ja esitles uusi hõrke koorejäätiseid.

Balbiinol on sel suvel rõõm olla XIII noorte laulu- ja tantsupeo ametlik suurtoetaja. Noorte rõõmuks jagatakse peolistele energia taastamiseks proovide ja kontsertide ajal 160 000 portsu jäätist. Laulu- ja tantsujäätis on valmistatud Eesti koorest ja maitse aitasid välja valida lauljad ja tantsijad ise. Muidugi on jäätis saadaval ka kaupluste jäätiselettidel.

Jäätisemeistrid üllatavad sel hooajal mitme isuäratava maitsega ka Onu Eskimo kaubamärgi all. Onu Eskimo tooted on rammusad siidise maitsega koorejäätised. Uute maitsete väljatöötamisel on arvestatud enim armastatud trende maailmas: virsik-passioon ja soolakaramell. Loomulikult on tootmisel kasutatud ainult Eesti koort. Onu Eskimo pakendite tootmisel kasutatakse 50 protsenti ümbertöödeldud plasti.

Šokolaadisõpradele on mitu põnevat uudist: Raksi vahvlitoru ja Mesikäpa käpajäätis. Viimane on saanud uue ainulaadse kuju ja meenutab karu käpajälge. Tooraineks on Eesti koor, mis omakorda tähendab väiksemat «käpajälge» keskkonnale. Siidist maitseelamust pakub uus Vanilla Ninja karamelli-koorejäätis ja suvist jahutust Drako vaarika-mangosorbett.

Koostöös kodumaise piimatööstusega Nordic Milk valmis värske maitsega koorejäätis, mis on inspireeritud armastatud kohukesest ning sisaldab 35 protsenti kohupiima. «Kohukese jäätise tunneb juba kaugelt ära Onu Raivo joonistatud kassipildi järgi ja on suur rõõm, et nii väikesed kui suured jäätisesõbrad on selle juba üles leidnud,» ütles AS Balbiino turundusdirektor Anne Tääkre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles