KODUOSTJALE KINGITUS ⟩ Eesti kinnisvaraarendajad lõid käed populaarse kastiratta tootjaga (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Scandium Kinnisvara juht Maido Lüiste Hagen Bikes kastirattaga.
Scandium Kinnisvara juht Maido Lüiste Hagen Bikes kastirattaga. Foto: Hagen Bikes, Scandium Kinnisvara, Everaus Kinnisvara

Eesti kastirataste tootja Hagen Bikes ning kinnisvaraarendajad Scandium ja Everaus sõlmisid strateegilise koostöö eesmärgiga edendada roheliikumist Harjumaal. Luige Kodude uued koduostjad saavad kingituseks elektrilise Hageni kastiratta.

Hagen Bikes kastirattad sobivad kogu perega liikumiseks ja igapäevasteks toimetusteks, olgu selleks poes- või turulkäik, lasteaeda sõit või muud igapäevased toimetused. Ratta spetsiaalsesse kasti mahub kaks väikest last, aga saab edukalt kasutada ka asjade transpordiks või poekottide koju toomiseks. Scandium ja Everaus kingivad ühiselt igale uuele Luige Kodude koduostjatele pere suurusele sobiva elektrilise kastiratta. Eritellimusel valmistab Hagen kuni nelja last mahutavaid rattaid.

«Rohetiigri asutajaliikmena on roheline mõtteviis meie identiteedi osa. On levinud mõttemudel, et linna ääres elavates peredes on igapäevasteks toimetusteks vaja autot või mitut. Luiget, mis asub Tallinnast vaid seitsme km kaugusel, ühendab Tallinnaga täispikkuses heas korras rattatee. Tee peale jääb lasteaed ja toidupood. Selliseid distantse elektrilise kastirattaga sõita on mugav, boonuseks enne tööpäeva alustamist natuke liikumist, värske õhk ja lastega koos veedetud aeg. Oleme tänulikud, et oleme leidnud eestimaise koostööpartneri, kelle unikaalne ratas seda kõike võimaldab,» ütleb Scandium Kinnisvara juht Maido Lüiste.

Hagen Bikesi asutaja ja tegevjuht Kaspar Peek kiidab kinnisvaraarendajate püüdlusi ning usub, et tänu ühistele väärtustele saab ka koostöö olema viljakas ja pikk. 

Luige Kodude kvartal on kerkimas Tallinna külje alla Luigele. Kokku arendavad Scandium ja Everaus ühiselt piirkonda 20 hoonet, millest suurim osa on ridaelamutüüpi kortermajad koos ligi 90 uue koduga. Lisaks kerkib kvartalisse lastehoid, rohealad ühiseks ajaveetmiseks ning piki küla jooksev jalutuspromenaad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles