TUBLI TÜDRUK ⟩ Printsess Charlotte'i lemmiknäks tuleb paljudele üllatusena

Kodu.postimees.ee
Copy
Printsess Charlotte, 2023. aasta kevadel.
Printsess Charlotte, 2023. aasta kevadel. Foto: The Prince and Princess of Wales/AP/TT NYHETSBYRÅN

Äsja kaheksa-aastaseks saanud printsess Charlotte'il on huvitav maitsemeel. 

Noorel printsessil on asjatundjate sõnul küpse inimese maitse-eelistused. Nii naudib väike sinivereline vahepalana meelsasti oliive. Printsessi ema Kate Middleton avaldas Charlotte'i oliiviarmastuse esimest korda aastal 2019. Toona Lavenderi algkooli külastanud Kate kuulutas õpilastele, et väikese printsessi südame on võitnud rohelised oliivid, mis on tumedamatega võrreldes teadupoolest veidi teravama maitsega, vahendab New York Post.

Kooli külastades avaldas kolme lapse ema, et Charlotte ja tema vanem vend George armastavad koos temaga süüa teha ning eriti meeldib lastele juustupastat valmistada. 

Väljaande The Mirror andmetel armastavad kuningakoja lapsed lisaks steike ja smuutisid, armastus puuviljade vastu on aga väljaande kohaselt kõigil lastel geenides.

Kas teadsid

Postimees Naine kirjutab, et oliivides leidub mitmesuguseid bioaktiivseid aineid, mis toidavad nahka ja kaitsevad seda liigse ultraviolettkiirguse eest, pidurdades seega vananemisprotsessi. Oliivides ja oliiviõlis on rikkalikult küllastamata rasvhappeid, mis on head südamele ja veresoonkonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles