IKKA JUHTUB ⟩ Internetist Eviani vett tellinud naine: raske uskuda, et siin on vesi sees!

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Veebipoest kasti Eviani vett tellinud naine tegi endal margi täis. 

18-aastane Summer Reeves komistas internetis pakkumise otsa, mida ei saanud kasutamata jätta. Joogiveena Eviani pudelivett eelista Summeri üllatus oli suur, kui tellitud kaup lõpuks kohale toimetati.

Nimelt ulatas kuller Summerile postkaardi suuruse paki, mis sisaldas «kastitäie» Eviani väikepudeleid, kirjutab Daily Star.

«Nendega ei saa isegi mitte riisitera niiskeks, rääkimata mu enda janu kustutamisest,» kahjurõõmutseb Summer. «Vesi pudelis paistab kollakat tooni, raske uskuda, et siin on vesi sees,» lisab Summer.

TikTokis prohmakat jaganud Summer pakkus jälgijatele korraliku naeruteraapia. 

«Nii juhtub, kui kui sa korralikult toote kirjeldust ei loe,» nentis üks vaataja. «Anna andeks, aga see on tõesti naljakas,» kostis veel üks.

Kommentaarides jagavad mitmed teised sama reha otsa astunud inimesed oma kogemust. Üks pereema märgib, et andis suurest rumalusest tellitud pudelid lapsele nukumaja täienduseks. Mitmed osavnäpud soovitasid Summeril pudelitest kõrvarõngad meisterdada.

@summerreevesxxx unbelievable this is😃😃😃 #foryoupage #foryou #fyp #viral #relatable #funny #funnyvideos #comedyvideo #evian #funnymoments #oneliners ♬ original sound - Summer♥️
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles