DISKREETSELT LUKSUSLIK ⟩ Pädaste mõis pälvis kõrge tunnustuse

Kodu.postimees.ee
Copy
Pädaste mõis.
Pädaste mõis. Foto: Erakogu

Esimese ja ühtlasi kõrgeima Ultima Thule tunnustuse pälvis Pädaste mõis (Small Luxury Retreat & SPA) kui põhjamaise hea kvaliteedi ja diskreetselt luksusliku stiili parim näide.

Ultima Thule tunnustuse eesmärk on väärtustada ja esile tõsta põhjamaist hea kvaliteediga disaini ja teenuseid, luksusbrändide mitmekesisust ja pühendumusega loodud kõrgkultuuri ning tutvustada neid laiemale avalikkusele maailmas.

Ultima Thule tunnustusele saavad kvalifitseeruda hoolikalt valitud moe-, interjööri- ja kunstikeskkonnad ning reisisihtkohad, mis vastavad mitmele kriteeriumile, nagu asukoht müütilise Ultima Thule aladel Põhjalas, vähemalt kaheksa-aastane tegutsemine, stabiilne majandustegevus ja avalik juurdepääs teenusepakkujana igapäevaselt või ettetellimisel.

Pädaste mõis.
Pädaste mõis. Foto: Erakogu

Ultima Thule tunnustuse kriteeriumid hõlmavad ainulaadsust, põhjamaise pärandi väärtustamist, erakordse keskkonna loomist ehituskunsti abil, diskreetselt elamuslikku atmosfääri, meeliülendavate tegevuste mitmekesisust, tegutsemise vastavust Slow Movementi põhimõtetele, kohaliku kultuuri edendamist ja pühendumust täiuslikkusele. Pädaste mõis vastab nendele kriteeriumitele suurepäraselt ja pälvis esimesena Ultima Thule kõrgeima tunnustuse kolm tärni kui põhjamaise luksuslikkuse erakordne sihtkoht.

«Ultima Thule tunnustus tähendab meile palju, sest see väärtustab meie pühendumust pakkuda oma külalistele kõrgeima kvaliteediga teenuseid ja elamusi viimase 26 aasta jooksul. Oleme uhked, et saame olla osa kasvavast kvaliteetbrändide kogukonnast Eestis, ja usume, et see tunnustus tõstab esile Eesti parimat. Jätkame töö ja tegutsemisega, et ületada oma külaliste ootusi ja tutvustada Põhjala ilu maailmas,» kommenteeris tunnustust Pädaste mõisa peremees Martin Breuer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles