KÕVA SÕNA Tallinna Toidutänaval pannakse esmakordselt proovile uus seadus

Kodu.postimees.ee
Copy
Tallinna Toidutänav.
Tallinna Toidutänav. Foto: Erakogu

Tallinna Lauluväljakul 3. ja 4. juunil toimuval suurel Tallinna Toidutänaval pannakse esmakordselt proovile uus seadus - tarbida sööke ja jooke ainult taaskasutatavatest nõudest. Palju segadust tekitanud nõue hakkab 1. juunist kehtima kõikidel alla 30 tuhande külastajaga üritustel.

«Seda, kas uus nõue ka reaalsuses tööle hakkab nagu plaanitud, saab näha 3. juunil,» ütles Tallinna Toidutänava üks korraldajatest Reno Hekkonens. «On palju momente, mis vajavad tegelikus elus läbiproovimist nagu pandisüsteem, nõude korrektne kokkukogumine, äraviimine ja pesemine - tuhandete inimestega üritustel seda veel Eestis proovitud ju pole,» lisas ta.

Tallinna Lauluväljakule tulevad taas kokku parimad maitseelamuste pakkujad Eestist ja lähiriikidest. Kümned toiduautod, toidukärud, toidualad, kodukohvikud ja telgid pakuvad nii lihtsat tänavatoitu kui peenemat gurmeed.

Sel aastal valitakse võitjad parima söögi ja parima söögikoha disaini kategooriates. Traditsiooniliselt tuleb üritusele kohale suurtele ja väikestele mõeldud üle 20 atraktsiooniga Sky Tivoli.

Sel aastal toimuvad Suured Toidutänavad lisaks Tallinnale ka Haapsalus, Pärnus ja Rakveres. Kahes viimases viiakse üritus läbi esmakordselt.

Lisainfo leiab SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles