PÕNEV KOOSTÖÖ ⟩ Soomlaste tööriistatootja ja Hispaania jalatsibränd lõid ühise kollektsiooni

Kodu.postimees.ee
Copy
Fiskarsi aiakäärid. Pilt on illustreeriv.
Fiskarsi aiakäärid. Pilt on illustreeriv. Foto: Alexander Denisenko / Shutterstock.com

Saabuva suve eel on ühendanud loomingulised jõud soomlaste armastatuim bränd Fiskars ja Mallorca jalatsibränd Camper, kelle koostöö tulemusel on sündinud trendikad kotad ja käärid.

1967. aastal loodud ja nüüdseks ikooni staatusesse tõusnud Fiskarsi klassikalised käärid ja 90ndatel sündinud kokkupandavad käärid on tuntud oma teravuse, vastupidavuse ja mitmekülgsuse poolest. Fiskarsi käärid on populaarsed üle maailma moeloojate, kunstnike, arhitektide, disainerite ja teiste loovisikute seas.

Sel aastal tähistab Fiskars koostöös põnevate moe- ja kunstinimedega vabadust, mida just kokkupandavad käärid loovisikutele võimaldavad. Jaanuaris esitles Soome moedisainer Rolf Ekroth Pitti Uomo messil Fiskarsiga koostöös valminud kollektsiooni. Teiseks koostööks ühendas Fiskars loovjõud Mallorca jalatsibrändiga Camper.

Fiskarsi ja Camperi ühiskollektsioon.
Fiskarsi ja Camperi ühiskollektsioon. Foto: Fiskars

«See koostöö sündis tegelikult tänu sõprusele Camperi ja Fiskarsi loomeinimeste vahel. See, mis algas mõtisklusega «mis siis, kui», muutus kiiresti reaalseks koostööks kohe, kui avastasime, et jagame samu väärtusi ja tugevat seost oma päritolu ning pärandiga. Camper võtab jätkusuutlikkust sama tõsiselt kui Fiskars ning oskab selle tõsiduse muuta inspireerivaks ja lõbusaks. Kokkupandavad käärid on tänapäeva rändavatele loovisikutele ja avastajatele hädavajalikud, võimaldades neil haarata ideedest kinni ja asuda tööle seal, kus neile parasjagu sobib,» rääkis Fiskarsi kommunikatsioonijuht Petra Vallila.

Kirglikele aednikele ja kartmatutele maailmaavastajatele mõeldud piiratud kollektsiooni jalanõud on valmistatud peamiselt taimsetest materjalidest ning nende pehmendatud pealispind taaskasutatud neopreenist.

Saadaval on kuulsad Fiskarsi oranžid, samuti mustad jalanõud ning neid müüakse komplektidena. Tavakomplekti kuuluvad valitud värvitoonis kotad, Fiskarsi kokkupandavad käärid, kott ja voldik. Premium-komplektist leiab oranžid kotad, sokid, punased kokkupandavad käärid, kaelapaela, koti ja voldiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles