VIKIMÕISA ELURAJOON ⟩ Harju järve kaldal algas järgmine ehitusjärk

Kodu.postimees.ee
Copy
Vikimõisa elurajoon.
Vikimõisa elurajoon. Foto: Kaamos Kinnisvara

Kaamos Kinnisvara alustas Vikimõisa elamurajooni neljanda etapi ehituse ja müügiga. Harju järve kaldale kerkib kolm uut maja kokku 112 korteriga. Majad valmivad 2024. aasta lõpus.

Kaamos Kinnisvara arendusjuhi Ivar Vahteri sõnul ei ole teatav ebakindlus kinnisvaraturul peatanud Kaamose ambitsioone. «Kui mitmed arendajad panid elamuprojektid pausile, et oodata kinnisvaraturu mõningast selginemist, siis meie liikusime plaanidega edasi,» ütles ta.

Vahter lisas, et huvi Vikimõisa arenduste vastu on suur. Tänaseks on Kaamos Vikimõisa arenduses müünud kokku 170 korterit. Uusarenduse kolmandas etapis on saadaval veel mõned üksikud korterid ja soovi korral on korteri võtmed võimalik saada juba selle suve alguses. Alustatud neljandas etapis on esimese nädalaga broneeritud juba 13 korterit.

Vikimõisa IV etapp koosneb kolmest neljakorruselisest majast aadressidel Volmre 20/1, Volmre 20/2 ja Volmre 20/3. Kokku ehitatakse 112 kahe- kuni neljatoalist korterit suuruses 43,1–107,3 ruutmeetrit, mis sobivad üksikule tudengile, perele või neile, kes otsivad penthouse korterile omast luksust. Kõikidel korteritel on rõdu või terrass. Korterite hinnad algavad 165 400 eurost.

Korterites on võimalik valida viie erineva sisustuslahenduse vahel. Pakettide hulgast leiab midagi nii skandinaavialiku minimalismi austajale kui ka inimesele, kes hindab klassikat. Lisaks on valikus ökopakett, mille viimistlusel on kasutatud keskkonnasõbralikke materjale.

Kõikidele korteritele kehtib arendajapoolne 3-aastane garantii. Rajatavad kortermajad kannavad A-energiaklassi märgist ja ammutavad osaliselt energiat hoone katusel asuvast päikesepargist. «Päikesepaneelid aitavad vähendada igakuiseid kommunaalkulusid. Lisaks on soovi korral võimalik soetada elektriauto laadija, et lihtsustada elektriautode kasutuselevõttu,» lisas Vahter.

Vikimõisa arenduses pööratakse tähelepanu rohelusele. Majade keskele on planeeritud vabaaja veetmiseks päikeseküllane haljasala ja lastele mänguväljak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles