KULDAVÄÄRT RUUMISÄÄSTJA ⟩ 7-eurone Ikea kontoritarvik osutus geniaalseks köögiabiliseks

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Ikea kauplus
Ikea kauplus Foto: Shutterstock

Ikea toodete üheks fenomeniks on võimalus neid mitmekülgselt kasutada. Sotsiaalmeedias on rohkesti gruppe, mis tutvustavad parimaid leide ja nende ootamatuid kasutusvõimalusi.

Praegu levib kulutulena väga kasulik köögiviljade hoidmise nipp. Selgub, et sibula ja küüslaugu hoiustamiseks on ideaalne laduda mugulad ja juurikad dokumendihoidjasse. Tulemus on muuhulgas šikk ja korrektne.

Kommenteerijad imetlevad väsimatult seda praktilist hoiulahendust, kusjuures paljud lubavad selle nutika süsteemi ka oma kööki või sahvrisse lisada.

Hea uudis on see, et säärane köögiviljade säilitamise viis on ka rahakotisõbralik. Ikea e-poest saab kaks Drönjönsi sarja metallvõrgust dokumendihoidikut 6,99 euro eest. Selgub, et kartulitele ja laukudele lisaks kasutatakse neid näiteks lokirullide, potikaante ja vannitoavidinate jaoks. Samuti on kavalpäid, kes korrastavad nendega oma külmiku sisu. Nii et üks mitmekülgne kontoritarvik saab olla ruumisäästja kodu eri osades.

Kiituse keskel tõstatati toiduainete säilimise teema ja tuletati meelde, et sibula ja kartuli kõrvuti hoidmine võib põhjustada kartulite kiiremat riknemist. Sellele aga oponeeriti mõistlikult faktiga, et väikese koguse säilitamise juures pole see kindlasti probleemiks, köögiviljad saavad enne otsa, kui jõuavad pehmeks muutuda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles