Uuringus selgus, palju kontoritöötajad tegelikult kohvi joovad

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Pole mingi saladus, et kontoritöötajad joovad palju kohvi. Värskelt läbiviidud uuringus selgus, palju nad tegelikult kohvi joovad.

OnePolli läbiviidud uuringus selgus, et enam kui pooled kontoritöötajad ei saa hommikut ilma tassitäie kohvita alustatud ning üle kolme neljandiku turgutavad end peale lõunat samuti mõne kohvijoogiga. 

Kohvijookide automaatide tootja Flavia tellitud uuringust võttis USAs osa 2050 kontoritöötajat ning arusaadavalt oli kohv nende seas väga nõutud toode. Üle poolte vastanutest (66 protsenti) vastas, et eelistavad päeva esimese joogina juua just tassitäis kuuma kohvi. 45 protsenti vastanutest oli nõus esimesena ka vett jooma. 

Uuringus selgus, et enamike (59 protsendi) jaoks on kohvijoomine traditsioon ning osa nende sissetöötatud rutiinist. Mis puudutab joodava kohvi kogust, siis 77 protsenti vastanutest joob päevas kaks või enam tassi kohvi.

«Uuringust selgus, et peaaegu 87 protsenti vastanutest käivad kontoris kaks kuni kolm päeva nädalas,» ütles Lavazza Groupi Ameerika turundusjuht Camille Vareille. «Rohkem kui kaheksa töötajat kümnest ütles, et tasuta jookide pakkumine töökohal paneb neid tundma, et neid väärtustatakse, ning tasuta jookide pakkumine oli kõige soovitum boonus, et julgustada töötajaid kontorist töötama. Investeerimine kohapeal pakutavate jookide valikusse võib mitte ainult säästa töötajate aega ja raha, vaid ka aidata neid kontorisse tagasi tuua.»

Ühest küljest on uuringu tulemused täpselt see, mida kohvifirmalt oodata. Teisest küljest ei saa eitada, et korraliku joogi saamine puhkeruumis, mitte tänava ääres asuvas kohvikus, on odavam ja tõhusam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles