Kohkunud naine avastas vannitoa vaiba alt midagi jõledat, tõeline põhjus naerutab internetti

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy

Naine palus ühismeedias inimestelt nõu millega on tegu, kui leidis oma vannitoa vaiba alt hirmutavad moodustised. 

Naine arvas, et tegu on tema jaoks tundmatute hallikate ussikestega, kes tema vannituppa elama on kolinud. 

Vannitoa küürimine on veel tüütum, kui teiste koduste ruumide kasimine, seega ei olnud see daam erand, kui mõnda aega oma vannitoa vaibakest kohalt liigutanud polnud. Kui ta selle aga põrandalt üles tõstis, ehmus ta südamest, sest põrandale jäid hallid kiulised «ussikesed». 

Queenslandist pärit Karyina tegi Facebooki Cleaning & Organizing Inspiration Australia gruppi postituse, kus ta küsis oma põranda pilti näidates millega tegu ja kuidas neid jõledaid kahjureid tõrjuda. 

Vaatepilt ei ole meeldiv ja ajas ärevile ka nii mõnegi grupi liikme. Kuid õnneks oli neid, kes hammustasid läbi, millega tegelikult tegu on. Vannimatt oli ilmselt põrandasoojenduse tõttu põranda külge sulanud, mis tähendas, et kui Karyina selle üles võttis, jäid sellest materjalist kiud ja ribad põrandaplaatide külge kinni. Lõpp hea, kõik hea. Mõistlikud kaasaelajad soovitasid Karyinale ka meetodeid, kuidas see kleepuv kiht maha saada, alates aurupesurist kuni vana hea pahtlilabidaga kraapimiseni. Kas ja kuidas põrand puhtaks sai, ei ole hetkel teada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles