Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Beyoncé kontserdile saabunud fänn tegi lähedalasuva maja aias midagi uskumatut (1)

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Hiljuti Šotimaal Edinburghis toimunud superstaari Beyoncé kontsert tekitas ühes majaomanikus parajalt viha, sest lauljanna fänn tegi tema aias midagi väga ebameeldivat.

Populaarsete kontsertide toimumispaigast lühikese jalutuskäigu kaugusel elamisel on omad eelised, kuid selgub, et sellel on ka mõned hirmutavad küljed. Vastiku kogemuse sai üks Šotimaal Murrayfieldi staadioni läheduses elav inimene, kui kontserdile liikuv fänn tema aia juures peatus ning siis majaomaniku akna ees urineerima hakkas, kirjutab Daily Star

Anonüümseks jääda sooviv elanik sõnas, et kogemus tekitas temas ebamugavust ning nüüd tahab ta oma aeda veelgi rohkem kinni ehitada, et võõrastel tema maale ligipääsu ei oleks. Väidetavalt sattus majaomanik uurineerivale inimesele peale, kuid ennast kergendanud inimene ei tahtnud oma teo eest isegi vabandust paluda.

Vihane elanik selgitas, et kell oli umbes pool seitse õhtul, kui ta käis oma aia väravat sulgemas, sest oli teada, et suurte kontsertide ajal kipuvad fännid piirkonnas ringi liikuma. Kui koduomanik aga tuppa tagasi läks, nägi ta elutoa aknast aias olevat naist.

Seejärel läks ta välisukse juurde, et ebaviisaka naisega rääkida ning ta küsis temalt, mida ta teeb. Naine aga ei vastanud ning lihtsalt seisis aias ja urineeris. See tekitas majaomanikus viha ja vastikust. Ta lisas, et naine tundus olevat purjus ning umbes 50-aastane, kuid oma vanuse tõttu oleks ta võinud pisut rohkem kombeid tunda.

Murrayfieldi staadionile sõitis maailmakuulsa popstaari Beyoncé kontserdile üle 60 000 fänni, kuid juba ühe kontserdi külastaja käitumine tekitas kohalikus elanikus niivõrd palju hirmu, et ta kardab järgmist suuremat esinemist. Ta sõnas, et kuigi neil lõppes olukord hästi, oleks võinud majas elada mõni vanainimene või keegi teine haavatav elanik, kes oleks olukorrast suure šoki saanud.

Tagasi üles