600 ml vahukoort, 315g tuhksuhkrut, 80ml Baileyst, riivitud tumedat šokolaadi serveerimiseks
Esimene samm: sega koor ja tuhksuhkur kastrulis madalal kuumusel, kuni suhkur on lahustunud (ära lase segul keema tõusta). Pane segu suurde kaussi ja sega sisse Baileys. Aseta kauss kümneks minutiks jahtuma ja sega sageli. Seejärel pane see külmkappi kolmeks tunniks või kuni see on jahtunud.
Teine samm: võta jäätis külmkapist välja ja kasuta käsimikserit, kuni segu on muutunud pehmeks ja kohevaks. Tõsta see õhukindlasse anumasse ja kata kinni. Aseta sügavkülma viieks tunniks või üleöö, kuni see on külmunud.
Kolmas samm: pane segu pritskotti ja serveeri seda jahutatud klaasides ja šokolaadiga üle puistatult, vahendab taste.com.au.