Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

VALLATU HÕRGUTIS Tee ise kodus ülilihtsalt Baileyse jäätist! (1)

Copy
Hmm... kas kõige seksikam magustoit? Ja kui seal veel väike krutski sees oleks?
Hmm... kas kõige seksikam magustoit? Ja kui seal veel väike krutski sees oleks? Foto: Navistock/Shutterstock

See vallatu ja superlihtne Baileyse jäätis on maius vaid täiskasvanutele. Pehme, õhuline ja pisut vembukas – see Baileyse jäts on ideaalne laiskade kokkade magustoit, mis sobib igal aastaajal. Aga mis kõige parem? Selleks on vaja vaid paari koostisosa!

Mida sa vajad?

600 ml vahukoort, 315g tuhksuhkrut, 80ml Baileyst, riivitud tumedat šokolaadi serveerimiseks

Kuidas valmistada?

Esimene samm: sega koor ja tuhksuhkur kastrulis madalal kuumusel, kuni suhkur on lahustunud (ära lase segul keema tõusta). Pane segu suurde kaussi ja sega sisse Baileys. Aseta kauss kümneks minutiks jahtuma ja sega sageli. Seejärel pane see külmkappi kolmeks tunniks või kuni see on jahtunud.

Teine samm: võta jäätis külmkapist välja ja kasuta käsimikserit, kuni segu on muutunud pehmeks ja kohevaks. Tõsta see õhukindlasse anumasse ja kata kinni. Aseta sügavkülma viieks tunniks või üleöö, kuni see on külmunud.

Kolmas samm: pane segu pritskotti ja serveeri seda jahutatud klaasides ja šokolaadiga üle puistatult, vahendab taste.com.au.

Tagasi üles