ÕUDNE Kodumajutuses ööbinud naine leidis oma voodist midagi väga vastikut

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks naine sai suure šoki, kui avastas, et ta ei maganud oma ööbimispaigas üksinda ning tema salapärane kaaslane oli voodisse jätnud ebameeldiva üllatuse, kirjutab Daily Star.

Austraallanna Shannon sattus hiljuti justkui õudusunenäkku, kui ta oma renditud kodumajutuse voodis ümber pööras ja taipas, et voodi teine pool on kaetud looma väljaheidetega. Naine postitas ootamatust olukorrast ka sotsiaalmeediasse video, kus on näha lausa vastikust tekitavat olukorda, sest erinevad plekid ja väljaheited olid nii voodipesul kui ka põrandal.

Shannon lisas video juurde kommentaari, et ta ei tea kes tema toas sellise segaduse korraldas, kuid ta kahtlustab, et tegemist võis olla possumiga. Naine oli väga üllatunud, et ta terve öö jooksul looma rahmeldamist ei kuulnud ning oli väga õnnelik, et ta magas teisel pool voodit ning oli väljaheidetest kaugel. 

Kuigi tal ei õnnestunud jubedusi korda saatnud looma tabada, tegid videot näinud inimesed nalja, et kindlasti peidab loom ennast toas. Lisaks arvati, et loom oli väga viisakas, et oma toimetuste ajal naist üles ei ajanud. Inimestele pakkus nalja ka mõte, et ehk oli hoopis Shannon ise suure segaduse korraldanud ja üritab nüüd süüd vaese looma kaela ajada.

@shan.wright 😱😱😱#fyp #possum #crime #airbnb #australia #sleep #animal #intruder ♬ original sound - Shan Wright
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles