PIILU SISSE ⟩ Beyoncé ja Jay-Z panid uue kodu alla magama rekordilise summa, kuid fännidele maja ei meeldi (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Beyoncé ja Jay-Z.
Beyoncé ja Jay-Z. Foto: Charles Sykess/Invision/AP/Scanpix

Beyoncé ja Jay-Z on California rekorditeraamatusse uue peatüki kirjutanud. 

Paar ostis Malibu linna 200 miljoni dollari eest megamõisa. Summa on nii suur, et purustab isegi rekordi – ühegi teise kodu eest ei ole California osariigis nii suurt summat välja käidud.

Betoonist hoonete katusealune pindala on muljetavaldavad 2787 ruutmeetrit. L-kujulises kompleksis on laiad koridorid ja põrandast laeni ulatuvad klaaspaneelid. Hoovis on palju ruumi ning bassein ning see lõppeb kaljuservaga, seega avaneb kinnistult vaade ookeanile, vahendab TMZ.

Uhke kodu on projekteerinud Pritzkeri preemia laureaat Tadao Ando, kes on tuntud oma unikaalsete betoonehitiste poolest Aasias, Euroopas ja Põhja-Ameerikas.

Kuid sotsiaalmeedia kasutajad ei ole Beyoncé ja Jay-Z uue kodu suhtes kuigi sõbralikult meelestatud. Sotsiaalmeedias öeldakse, et maja on steriilne ja kole, lisaks meenutavat see lömmis kasti või laevakonteinerit. Veel võrreldakse paari uut kodu laohoone ja vanglaga.

«Neil oleks odavam olnud osta päris vangla, sest see näeks identne välja,» pilkas üks kommenteerija, vahendab Daily Mail. Ühe meenutas kompleksi ruudukujuline kujundus ja osadeks jaotatud olemus videomängu Minecraft. «Ma võin selle Minecraftis 20 dollari eest 37 minutiga valmis ehitada,» kommenteeris ta.

@real.estates Beyoncé and Jay-Z mansion in Malibu, California worth $200 million! #beyonce #jayz #music #hiphop #fyp #foryou #foryoupage #artist #rap #rapper #musician #realestate #mansion #wealth #luxury #billionaire #malibu #california ♬ CUFF IT - Beyoncé
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles