MAITSETE PARAAD ⟩ Tallinna lauluväljak muutub nädala lõpus tänavatoidu Mekaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Tallinna Toidutänav.
Tallinna Toidutänav. Foto: Erakogu

3. ja 4. juunil kerkib Tallinna lauluväljakule piirkonna suurim, 500-meetrine toidutänav. Lisaks Eesti tegijatele pakuvad oma toite Soome, Läti ja Leedu meistrid.

Külastajaid ootavad kümned toiduautod, toidukärud, toidualad, kodukohvikud ja telgid, kus saab proovida maitseid seinast seina. Esimest korda võtavad festivalist osa ka Leedu ja Soome söögitegijad.

Toidutänava üks korraldajatest Reno Hekkonens sõnas, et hea trendina on eestlaste kõrval festivalil rohkelt meil elavaid välismaalasi, kes tutvustavad meeleldi oma rahvuskööke. «Sel aastal võib Tallinna toidutänavat juba kindlalt rahvusvaheliseks ürituseks nimetada – huvi on suur nii toiduvalmistajate kui külastajate seas,» lisas Hekkonens.

Kahe päeva jooksul saab nautida suurt muusikaprogrammi, mõlemal päeval toimuvad ka burgeri söömise võistlused. Traditsiooniliselt on kohal suur Sky Tivoli park Tšehhist ja miniloomaaed.

Suur Tallinna Toidutänav on avatud nii laupäeval kui pühapäeval kella 12–23. Festivalile pääseb sisse Mere ja Oru väravatest. Lisainfot leiab SIIT.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles