Ei saa külmiku vastikust haisust lahti? Ilmselt peitub kurjajuur siin

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Külmikust erituvad odöörid ei ole ninasõõrmetele kuigi meeldivad. Tihti on midagi külmikus lihtsalt halvaks läinud või on see seest rokane, kuid vahel võib ka äsja pestud külmik jubedalt haiseda.

TikToki kasutaja Cleaningmummy jagas oma jälgijatega videot, kus ta selgitab, mis võib olla ebameeldiva lõhna allikas. Kui tunned oma köögis vastikut haisu, kuid külmik tundub visuaalsel vaatlusel puhas ja lõhn ei tundu tulevat selle seest, siis tuleb külmik oma pesast välja kangutada.

@cleaningmummy did you know there was a fridge tray ? how did you find out ? when did you last clean it ? #fridgesmell #fridgeclean #smel #fyp #cleantok #fridgecleaning #smellyfridge #viral #cleaninghack #cleaninghacks #cleaningmummy ♬ original sound - Cleaning Mummy

Võimalik, et midagi on külmiku alla voolanud ja seal riknema hakanud. Kuid veel tõenäolisem haisuallikas on hoopis külmiku all olev kastike, kuhu tilgub kondensatsioonivesi. Tõmba kast välja ning puhasta see korralikult ja visa haisutekitaja ongi sellega kõrvaldatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles