Kimi Räikköneni suvila müük ei lähe kohe üldse: maaklergi jääb kidakeelseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Vormeliäss ei saa oma suvilat kuidagi maha müüdud.
Vormeliäss ei saa oma suvilat kuidagi maha müüdud. Foto: Kristin Greenwood / Shutterstock.com / Solid House

F1 legendi Kimi Räikköneni suvila on turul olnud juba vähemalt aasta.

Kuopios asuva suure elamise eest küsib Räikkönen 948 000 eurot. Kuigi maja on olnud müügis tavatult pikalt, pole selle hinda langetatud, tõstmisest rääkimata.

Uudise, et vormeliäss pani kinnisvara müüki, tegi eelmise aasta 7. juunil avalikuks Savon Sanomat. Kinnistu müügiga tegelev maakler Raila Perttilä ei olnud nõus Ilta-Sanomatele avaldama, kas pakkumisi on tehtud või mitte. 

Vormeliässa suvila katuselaune pindala on 351 ruutmeetrit.
Vormeliässa suvila katuselaune pindala on 351 ruutmeetrit. Foto: Solid House

Räikköneni põhjamaine villa on muljetavaldav ning mitte ainus seesugune tänaval. Kes iganes selle lõpuks ostab, peab olema jõukas nina ja saab naabriks sama paksu rahakotiga tegelased. Nagu elamise hinnast võib järeldada, pole siin ruutmeetritega kitsas – neid on lausa 351, kuid sellest pea sada moodustab garaaž.

Võidusõitja ostis kinnistu 2010. aastal ja maksis selle eest väidetavalt veidi alla miljoni euro. Müügikuulutusest saab välja lugeda, et hoone on valminud aastal 2008. 

Suur elamine vajaks välimuse osas kaasajastamist.
Suur elamine vajaks välimuse osas kaasajastamist. Foto: Solid House

Kahekorruselises palkmajas on kokku kolm elutuba ja viis magamistuba. Muidugi on elamises ka saun ning terrassid päikese võtmiseks.

Vaba aja veetmise võimalusi siin jagub. Rikaste naabritega saab käia näiteks golfi mängimas, kuna suvila asub 18-rajalise golfiklubi servas. Talvel on avatud suusakeskus.

Müügikuulutusega saavad huvilised lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles