MILJONITEHING Tallinnas müüdi uskumatu summa eest korter

Madis Kartau
, reporter
Copy
Pirita tee 20a.
Pirita tee 20a. Foto: KV.EE

Kinnisvarabüroo Uus Maa vahendas juuni alguses Pirital Meerhofi majas Tallinna ajaloo ühe kalleima korteri müügitehingut. Koduks ostetud korteri eest maksti enam kui poolteist miljonit eurot.

Tehingut nõustanud Uue Maa vanemkonsultandi Annika Leeti sõnul on tegemist kahekorruselise ainulaadsete mere- ja vanalinnavaadetega katusekorteriga, mis osteti koduks.

«Kõige kallimate korterite hinnad ei ole oluliselt langenud, sest nende puhul ostetakse erakordset emotsiooni ning hind pole määrav, loeb erilisus ja ainulaadsus. Kõige kõrgema otsa tehingud ei ole igapäevased, aga neid tehakse praegu siiski. Näiteks nõustasime ühe enam kui poolteist miljonit maksnud Kadrioru katusekorteri müüki,» kommenteeris Leet.

Korterist avaneb vaade vanalinnale.
Korterist avaneb vaade vanalinnale. Foto: Uus Maa

«Väga kallite korterite segmendis on selgelt nii müügi- kui üürihuvi kõige kõrgem Rotermanni keskusest kuni Noblessnerini jääva nii-öelda kuldse miili korterite vastu, mida üldine kinnisvaraturu jahtumine oluliselt ei mõjutanud,» lisas Leet.

Aadressil Pirita tee 20a asuva Meerhofi maja arhitektid on Henno Sillaste ja Sander Aas. Keskmisest suuremate ja luksuslikumate korteritega üheksakorruseline hoone valmis 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles