MIS TOIMUB? Soome kuulsaim disainibränd vedas kliente täiega alt

Kodu.postimees.ee
Copy
Marimekko kauplus Soomes. Pilt on illustreeriv.
Marimekko kauplus Soomes. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Marimekko fännid on pettunud menuka ettevõtte portselantassides. Ettevõte selgitab nüüd lõpuks kvaliteedi languse tagamaid.

Iltalehti kirjutab, et Soomes on sagenenud juhtumid, kus Marimekko portselantassid purunevad. Hiljaaegu väikelapse vahetus läheduses purunenud tassi intsident pani ettevõtte lõpuks tegutsema.

Iltalehti päringu peale vastas ettevõtte kommunikatsioonijuht Lotta Roitto, et kvaliteediviga puudutab väga väikest osa nende sortimendist. Selle põhjuseks peetakse tehase tootmisprotsessi ajutist häiret, mille tõttu on osal tassidel ja kaussidel kahetsusväärne, ent ettevõtte kinnitusel siiski väga haruldane viga küljes. Marimekko pressiesindaja ei täpsustanud, millal tootmisprotsessis ajutine katkestus tekkis või kui suurt hulka tooteid see tegelikult mõjutas.

Ettevõtte kodulehe kohaselt on nende Tais valmistatud nõud masina-, ahju-, mikrolaineahju- ja sügavkülmakindlad. Selle loogika kohaselt peaksid tassid suurepäraselt kuumust taluma.

Facebooki grupis Naistenhuone jagavad kümned inimesed pilte kaussidest ja kohvitassidest, mille põhjad on küljest kukkunud. Ligemale poolteist kuud tagasi valas pereema Emilia Tiitinen oma uhiuude tassi kohvi ning avastas, et selle põhi lekib. Naine tahtis tassi mujale tõsta, ent seda liigutades kukkus põhi alt ära. Tulikuum kohv valgus aga Emiliale sülle. End Marimekko suureks fänniks nimetav Tiitinen nendib, et on märganud kvaliteedi langust ka ettevõtte mitmete teiste toodete puhul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles