TÕELINE KAPITALIST ⟩ Martha Stewart põrutas nii puhkuste kui kodukontori vastu ning solvas Prantsusmaad

Kodu.postimees.ee
Copy
Martha Stewart.
Martha Stewart. Foto: Angela Weiss / AFP / SCANPIX

81-aastane Martha Stewart põrutas intervjuus kodus töötamise ja puhkuste vastu.

Stewart rääkis Footwear Newsile antud intervjuus, et ei ole kodukontori pooldaja, selgitades, et sedasi ei saa töö tehtud. «Sa ei saa kuidagi kõike valmis, kui töötad kolm päeva nädalas kontoris ja kaks päeva kuskil mujal,» ütles ta.

Seejärel võttis ta sihikule Prantsusmaa, kasutades seda riiki näitena, milleni võib «lõtv» töökultuur ja -poliitika viia. «Vaadake ainult Prantsusmaad ja nende lolli – teate küll – augustiks vabaks bla, bla, bla. See ei ole väga edukas riik. Kas peame laskma Ameerikal alla käia, sest inimesed ei taha tagasi tööle minna?»

Teravad kommentaarid nii kodukontori kui ka puhkuste osas on aga paljud välja vihastanud. Seda enam, et daam töötab ju teadupärast isegi enamasti kodust.

Näiteks säutsub Twitteris üks ema: «Ei nõustu kohe üldse. Töötan kolm päeva nädalas kodus ja kaks kontoris. Kontoris olen terve päeva koosolekutel ja saan kodus rohkem tööd teha. Minu töö- ja eraelu tasakaal töötava emana on sedasi parem.»

Teine säutsub, et talle meenud seik, kus Stewart ajas oma alluvat autoga taga. Säutsuja meelest ei ole Stewarti näol tegemist inimesega, kes peaks sellistel teemadel sõna võtma. 

«Vau, ei saa öelda, et ma oleksin šokeeritud sellest, et Martha Stewart liitub Elon Muski ja teiste jõukate klounidega, kes olid ja on nõus, et me vaesed sureme, koondudes kaugtöö vastu. Teie alluvuses töötamine on kindlasti «lõbus»,» säutsus Johnny Neat. 

Leidus neidki, keda šokeeris, et Stewart võttis just Prantsusmaa tööpoliitika sihikule. «Martha Stewart on 80-aastane ja asjaolu, et ta võrdles seda Prantsusmaaga, näitab, et tal pole aimugi, millest ta räägib. Kodus töötamine ei ole vaba aja võtmine,» säutsuti Twitteris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles