Kulutulena levinud Jennifer Anistoni lemmiksalati retseptil pole reaalsusega mingit pistmist: näitleja selgitab, mis sinna sisse tegelikult käib

Kodu.postimees.ee
Copy
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Eelmisel aastal lõi sotsiaalmeedias laineid video, kus valmistati väidetavalt Jennifer Anistoni lemmiksalatit. «Sõprade» staar on videot näinud ning ütleb, et see pole ikka päris õige.

Miljoneid vaatamisi kogunud videos esitletud salat näeb küll maitsev välja, kuid sel pole Annistoniga mitte mingit pistmist. Tema sellist ei söö ega ole söönud. Videos esitletud salat koosneb bulgurist, kurgist, kikerhernestest, punasest sibulast, fetajuustust, hakitud mündist ja petersellist, pistaatsiapähklitest, millele lisatud õli ja sidrunimahla vinegrett ning näpuotsatäis soola ja pipart.

@thesaladlab Jennifer Aniston Style Viral Friends #Salad #SaladsOfTiktok #thesaladlab #Friends #JenniferAniston #BasilInsteadOfMint #Yum #LaCrema #Chardonnay #Easyrecipe #MealPrep ♬ As It Was - Harry Styles

Ajakirjale Elle antud intervjuus rääkis Aniston, et esiteks ei paneks tema eal salatis nii palju kikerherneid, kuna see hakkaks seedimisele. Veelgi enam, hommikusaates «Today» avaldas näitleja ise, mis ta tegelikult oma salati sisse paneb.

Aniston selgitab, et salati põhja moodustab salat ise, milleks ei ole kindlasti rooma salat, vaid midagi pehmemat nagu aedsalat. Koostisosade loetellu kuuluvad veel seened, idud, tomatid, avokaado, oliivid, mandlid, päevalilleseemned, muna ja kindlasti juust (kas parmesan, pecorino või feta). Kastmeks kasutab ta kas õli ja äädika vinegretti või Ranch kastet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles