KEEMIAVABA LAHENDUS See köögikapis leiduv vahend hoiab sipelgad suvi läbi eemal

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Sipelgate tähetund saabub kuivade ja soojade ilmade tulekuga. Töökad putukad leiavad tee kõikjale – nii eramajadesse kui pilvepiiril kõrguvatesse kortermajadesse. Kuidas nad küll eemale hoida?

Kui sipelgate looduslik elukeskkond hävib, otsivad kolooniad tahes-tahtmata pelgupaika mõnes inimese loodud pesapaigas. Sipelgad otsest ohtu meile ei kujuta, küll aga võivad neist saada kole tüütud suveüürnikud. Tiktokker kasutajanimega Athomewithshannon pakub loodussõbraliku lahenduse nende eemal hoidmiseks.

Sipelgatest saab lahti, kui puistata kaneelipulbrit või jätta üks kaneelikaun kööki või mis tahes paika, kus oled märganud sipelgate agarat liikumist. Tegu on tiktokkeri vanaema varasalvest pärineva nipiga, mis peaks sipelgad suvi läbi eemal hoidma.

Loe ka seda: See suurepärane nipp hoiab sipelgad majapidamisest eemale

Kuigi kaneeli puistamine maha või aknalauale võib näida veidi tavatuna, on see hea võimalus tüütute tegelaste eemal hoidmiseks. Lisaks täidab see ruumid mõnusa kaneeli hõnguga.

@athomewithshannon Best Hack for ANTS! Share with everyone!! #lifehacks #hacks #momhacks #tiktokpartner #learnontiktok #PepsiApplePieChallenge ♬ original sound - Shannon Doherty MOM Hacks
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles