ELA NAGU SUPERSTAAR Kuue dollari eest ja ühel tingimusel saab ööbida Mariah Carey puhkusemõisas

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Popstaar Mariah Carey
Popstaar Mariah Carey Foto: AFP/Scanpix

Mariah Carey otsib inimesi, kes sooviksid ööbida hubases puhkemajas, kus ta on viimased kolm kuud elanud. Nüüd on õnnelikel fännidel võimalik tunda ennast selle luksuse keskel tõelise staarina.

21. juunil, kui algab suvi, avaneb portaalis booking.com eriti magus pakkumine, mille hind on kuupäevast tuletatuna 6,21 dollarit ehk vaid 5,67 eurot. Majutust pakutakse kaheks päevaks ning selle kordumatu võimaluse hind on justkui olematu. 

Maailmakuulus diiva Mariah Carey pakub booking.com-i veebisaidil kohta, kus peatuda kaheks ööks kogemaks elamusi, mida lauljatar enda sõnul väga naudib. Boonusena pakub veebisait õnnelikule külastajale infot Mariah' lemmikrestoranide, butiikide ja vaatamisväärsuste kohta.

Luksuslikus majas on kümme vannituba, kaheksa magamistuba ning basseini- ja saunakompleks. Seega ruumi on ja privaatsusest ei tule puudu ka väikese sõpruskonnaga koos minnes.

Kuigi hind on üliodav, on tehingul väike lisatingimus. Nimelt peab rendilevõtja olema vähemalt 21-aastane ning käituma viisakalt ja korralikult. Terves kompleksis on keelatud tarbida tubakatooteid, narkootikume ja kaasa võtta alkoholi. Kohalejõudmise eest vastutab majutuja ise, pakkumine kehtib kuupäevadeks 24.–26. juuni. Broneerimine toimub 21. juuni keskpäeval (kohaliku aja järgi) põhimõttel «kes ees, see mees». 

Mariah Carey Beverly Hills Escape'iks kutsutav puhkepalee on Mariah' suur lemmik, viimati peatus ta seal äsja tervelt kolm kuud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles