/nginx/o/2023/06/16/15394161t1hc9c8.jpg)
Eesti maasikas on küpselt nii hea, et ülearu keerukas kokakunst nulliks kogu ilu ja võlu. Nami-Nami kokandusportaali eestvedaja Pille Petersoo on sama meelt vaid ühe erandi, kookose-maasikakoogiga.
Eesti maasikas on küpselt nii hea, et ülearu keerukas kokakunst nulliks kogu ilu ja võlu. Nami-Nami kokandusportaali eestvedaja Pille Petersoo on sama meelt vaid ühe erandi, kookose-maasikakoogiga.
Hoolimata varasuvisest ilmakülmast on peenardel ja turulettidel eestimaised maasikad kohal. Kui esimene isu marjadest peenralt-põske-stiilis täis ning ka suvemagusat toormoosi või maasikatampi suhkru ja piimaga on söödud küllaga, võib retseptiringi avardada.