Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RETSEPTID Toiduseiklus jaaniõhtuks: grillitud kanasüdamed

Copy
Grillitud kanasüdant sobib pruukida koos dipikastme ja õllega. FOTO: Indrek Kõverik
Grillitud kanasüdant sobib pruukida koos dipikastme ja õllega. FOTO: Indrek Kõverik Foto: Indrek Kõverik

Kanasüdametest saab sinepises ja mädarõikases maitserüüs grillitult mõnusa jaaniroa, kinnitab Narva-Jõesuu kuulsa ekstreemrestorani Franzia peakokk Indrek Kõverik. Muide, kanasüdame võib samas retseptis asendada räimega.

Indrek Kõverik, Narva-Jõesuu kuulsaima restorani Franzia peakokk, hindab eksperimente. Tema tänavune pööripäevastiil ei erine selle poolest sugugi: kui mullu grillis ta jaaniõhtul skumbriat, siis homme lähevad sütele kanasüdamed. Kunded, kes prooviseansil Franzias neid maitsesid, olid vaimustusest pöördes. Jah, kanasüda ei lähe küll grillideski pehmeks, kuid pole nii vintske kui keedetult või hautatult.

Tagasi üles