Nõmmel müüakse nelja spetsialisti loodud maja. Maakler: maja on tõepoolest ainulaadne (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Maja Nõmmel.
Maja Nõmmel. Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Nõmmel müüakse moodsat eramaja, mille on projekteerinud arhitekt Aivo Schults.

Vanameister ei ole ainus spetsialist, kes on majale käed külge pannud. Sisekujunduse on siin loonud Airita Aim, Piret Kürbis ja Krislyn Kokk Palazzo sisustussalongist, mistõttu on eramu hoolega läbi mõeldud lahendusega ja mugav koht elamiseks. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Hoone ehitamisel ja sisustamisel on kasutatud ainult kõige kõrgema klassi kvaliteetseid materjale ja hulka erilahendusi. Esimeselt korruselt leiab kõrge laega elutoa, köögi, majapidamisruumi ja majaesise terrassi. Avara elutoa lae kõrgus on lausa kolm meetrit! Köök mõjub puhta ja elegantsena, kuna tehnika on silme alt ära peidetud.

Spaa.
Spaa. Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Teisel korrusel on kolm magamistuba, vannituba, garderoob ja kabinet. Nii-öelda keldri- ehk nullkorrusel asub kodune spaa, kus on aurusaun, Soome saun ja bassein. Samuti on olemas tehniline ruum, garaaž ja isegi veinikelder.

Üks kolmest magamistoast.
Üks kolmest magamistoast. Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

«Nõmme südames Lootuse puiesteel asuv 320 ruutmeetri suurune maja on tõepoolest ainulaadne. Hoone ja hooviala jäävad sõiduteest veidi tagaplaanile, mis tagab täiendava privaatsuse. Ümbrus on igihaljas ning rahulik. Vabaduse puiestee mõningane liiklusmüra jääb piisavalt kaugele ehk kinnistule seda kindlasti kuulda ei ole,» kirjeldab maja kinnistut vahendav maakler Eno Juul.

Vaade majale.
Vaade majale. Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

«Kokkuvõttes: kui otsite eksklusiivset, väga kvaliteetset ja avarat elamut vaikses ja privaatses elurajoonis Nõmme mändide all, siis tasub kindlasti selle majaga tutvust teha,» lisab ta. 

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles