BARBIE PARADIIS! Purunenud abielu andis Heidile võimaluse oma unistus teoks teha

Kodu.postimees.ee
Copy
Heidi Marler.
Heidi Marler. Foto: @home_n_tidy_with_heidi_/Cover Images/Scanpix

Abielu lahutanud Heidi täitis unistuse ja tegi oma kodust pastelse kuningriigi.

Mõte oma koju rõõmsaid värve tuua oli Heidi peas pikalt keerelnud. Ta oli elanud aastaid oma nüüdseks eksmehega kodus, mida ta kirjeldab sõnaga «igav». «Ma ei tohtinud meie ühist elamist üldse kaunistada, me ei jõudnud mitte milleski kompromissile,» rääkis ta Metrole.

Heidi elamine on kui Barbie paradiis!
Heidi elamine on kui Barbie paradiis! Foto: @home_n_tidy_with_heidi_/Cover Images/Scanpix

Keelatud vili on aga alati kõige magusam, seega kasvas Heidi soov tuua koju kärtsu ja mürtsu iga aastaga üha suuremaks. Kui ta abikaasast lahutas, avanes võimalus unistus teoks teha. Taganemisteed ei olnud.

Inglismaal Purleighsi külas elav Heidi rääkis, et hakkas esimesel võimalusel värvima ja sisustama nii kuis jaksas. «Minu stiil muutub pidevalt. Viimased neli aastat olen eriti suures vaimustuses roosast ja selle kõikidest varjunditest. Tunnen, et minu kodu sobib lõpuks minu iseloomuga,» ütles ta.

Kiiksuga detaile leiab igast nurgast.
Kiiksuga detaile leiab igast nurgast. Foto: @home_n_tidy_with_heidi_/Cover Images/Scanpix

Kodu kallal nokitsemine on toonud Heidile korralikult kuulsust. Tema Instagrami lehel, kus ta oma Barbie-roosat elamist maailmaga jagab, on tänaseks üle 60 000 jälgija ning jälgijaskond kasvab pidevalt. 

Domineerivalt roosa värvilahendus ei ole ainuke kiiks ta kodu juures: investeeritud on ka eriilmelisse dekoori ja mööblisse. Näiteks on naisel roosa tolmuimeja, mikrolaineahi ja isegi roosaks võõbatud tehisleopardinahk. 

Kiiksuga detaile leiab igast nurgast.

@home_n_tidy_with_heidi_/Cover Images/Scanpix

Uue ilmega kodu tõi Heidi ellu muutusi ja ta ledis uue partneri. Gary on naise eelmisest kaasast kordades toetavam ning on hea meelega nõus Heidi isevärki visiooni elluviimisele kaasa aitama. Näiteks kinkis ta Heidile roosa SMEGi külmiku, mis on teadupärast üsna kallis.

Kuid mitte kõik selles elamises ei ole uus. «Ma armastan häid pakkumisi ja võimalust midagi taaskasutada,» ütles ta. Enamik asju tema kodus on teise ringi kaup, millele ta on uue elu sisse puhunud. Sedasi on ta säästnud tuhandeid naelu. Inspiratsiooni on ta ammutanud nii sotsiaalmeediast kui ka kõikvõimalikest telesarjadest.

Ka köök on justkui roosa tsunaami alla jäänud.
Ka köök on justkui roosa tsunaami alla jäänud. Foto: @home_n_tidy_with_heidi_/Cover Images/Scanpix

«Mõned ütlevad, et olen maksimalist, kuid ma ütleksin, et olen kuskil maksimalismi ja minimalismi skaala keskel,» sõnas ta. Olgu ta seda või teist, vahet ju ei ole. Heidi elab lõpuks oma unistuste kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles