USALDA, AGA KONTROLLI Naine ostis kogemata populaarsest toidukohast varastatud toolid

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ameerika tiktokker jagas fännidega oma kolme aasta tagust prohmakat, mis teda tänase päevani kummitab.

«Kolm aastat tagasi ostsin need toolid Facebooki Marketplace'st. Kohe pärast tehingut kustutas müüja oma Facebooki konto,» alustab tiktokker kasutajanimega @martressler oma ülestunnistust.

Mustvalged toolid paistsid ameeriklannale nunnud ja stiilsed, ent küsimus nende päritolu kohta ei andnud talle kõik need aastad rahu. Seda päevani, mil ta sattus külastama Georgia osariigis asuvat McDonald'sit.

Selgus, et naise kolm aastat tagasi ostetud toolid olid identsed MacDonald'si restoranis nähtud toolidega. 

«McDonald's, ma tagastan need varastatud esemed teile hea meelega. Ma vabandan. Ma tean, et teil on nende toolide puudumise tõttu keeruline aeg,» jätkas tiktokker.  

Video all olevatest kommentaaridest nähtub, et see pole sugugi esimene kord, kui keegi on endale pimesi MacDonald'sist varastatud mööblitükke muretsenud. 

«Ostsin ükskord Facebookist televiisori.. lõpuks selgus, et tegu oli McDonald'si menüüekraaniga,» jagas üks oma kogemust.

Teine inimene jagas huvitavat fakti kiirtoidukettide mööbli kvaliteedi kohta.

«Tavaliselt on kiirtoidukohtade mööbel tegelikult väga hea kvaliteediga, sest see peab kestma vähemalt 5 kuni 10 aastat,» selgitas ta. 

@martressler love you @McDonald’s your interior designer slayed 🫡 #facebookmarketplace #fail #mcdonaldssecrets ♬ original sound - mar
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles