Internetist tellitud stiilne diivanilaud ajas naise korraga nii nutma kui naerma

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Avafoto on illustratiivne
Avafoto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Naine tellis endale kohvilaua, mis tootepildi järgi oleks pidanud olema asümmeetriline ja sobima ideaalselt tema diivaniesist kaunistama. Aga ta ei olnud valmis selleks, mis talle tegelikult koju toodi. 

Kuna kohvilauda müünud firma soostus tagasi kandma vaid 10 protsenti laua hinnast ja soovitas naisel see Facebooki Marketplace'is müüki paisata, kõlaks selle müügikuulutus üsna kelmikalt. «Hei, seitse pöialpoissi! See laud on justnimelt teile!»

Sest kes oskaks foto järgi hinnates täismõõdus kohvilaua ostmise järel arvata, et koju saabub vana hea lüpsipingi mõõtudes jalgadega ese, mis on väiksem kui pere kutsikas? 

Bec Hardgrave jagas oma TikToki kontol hiljutist ostukogemust. Austraallanna, kellel on TikTokis 150 000 jälgijat, räägib videos, et ostis hiljuti internetist stiilse kohvilaua. Või vähemalt nii ta arvas. 

Hardgrave näitab videos pilti tellitud valgest kohvilauast, mis maksis 392 Austraalia dollarit ehk umbes 240 eurot. Laud, mille ta sai, oli teist värvi, aga ka tunduvalt väiksem. Videos näebki naerma ajavaid kaadreid sellest, millise laua ta tegelikult sai.

«Kas see on mingi nali?» naerab ta videos tillukese laua üle, mis diivani ette paigutatuna eriti miniatuurne välja näeb. «See on jalgadega juustulaud, mitte mööbel!» 

@bechardgrave New trauma unlocked ✨ #furniture #worstbrands #warning #coffeetable ♬ Storytelling - Adriel

Kuna tarne Hiinasse on väga kallis, ei soovitanud tootja tal hakata seda tagasi saatma, vaid kompenseeris 10 protsenti laua hinnast ning soovitas naisel laud Facebookis maha müüa. «Nii et kääbused ja pöialpoisid, hoidke alt, sest teile sobiv kohvilaud tuleb peatselt müüki,» sõnas naine lõpetuseks. «Nad ütlesid, et tagastamine maksab umbes 490 eurot, mis on peaaegu kaks korda enam, kui see naeruväärne ese maksis, seega ei hakka ma tõesti seda tagastama.» 

Kommenteerijad tuletasid meelde, et sarnaste olukordade puhul on hea internetiostude eest tasuda krediitkaardi või PayPaliga, sest sel juhul on raha tagasisaamise võimalus palju suurem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles