OMA KANDI PÄRL Alutaguse vald müüb ajaloolist Illuka vallamaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Illuka vallamaja.
Illuka vallamaja. Foto: varakeskus.ee

Alutaguse Vallavalitsus müüb enampakkumise korras ajaloolist Illuka vallamaja. See on ainulaadne võimalus soetada endale heas korras tsaariaegne hoone Illukal!

Peahoone puhul on tegemist eenduva verandaga kahekorruselise viilkatusega hoonega. Hoone on olnud pikalt kasutusel vallamajana.

Hoone rekonstrueerimine algas 1990. aastate lõpus ning lõpes 2000. aastate alguses. Suure remonditöö käigus vahetati hoone katusekate, puhastati ning uuendati aknad-uksed ning ühtlasi uuendati välisvoodri värvkatet. Ruumid on kapitaalselt renoveeritud, sealhugas on renoveeritud aluspõrandad ja osaliselt on muudetud planeeringut. 

Lisaks peahoonele sisaldab pakkumine ka krundil asuvat pikliku alusplaani ja kaldkatusega ühekorruselist abihoonet. Ehitisregistris hoone esmase kasutuselevõtu aasta puudub, eeldatavalt on hoone ehitatud 1990. aastate lõpus. Hoone ühel otsapool on kuur, teisel otsapool terrass ja keskosas avar katusealune ruum.Majandushoone välisseinte materjal on puit ning katusekattematerjal on plekk. Hoone põhikonstruktsioonide üldine seisukord on hea.

Illuka vallamaja asub Ida-Virumaal Alutaguse vallas Illuka külas, Jõhvi - Vasknarva maantee ja Jõuga - Raudi kõrvalmaantee ristumiskoha juures (lõuna pool).

Vallamaja pakkumisele saab pilgu peale heita SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles