PIILU SISSE Californiasse kodu ostnud Brad Bitt ladus letti megasuure summa

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: AnnaTamila/Shutterstock

Hollywoodi staar Brad Pitt soetas endale eelmisel aastal 36 miljoni euro eest California maalilisel keskrannikul 20. sajandist pärit kodu. Vaata, milline see vapustav kinnisvara välja näeb.

54-aastane näitleja soetas eelmisel aastal 40 miljoni dollari eest ajaloolise merevaatega maja Carmel Highlandsis California keskrannikul, vahendab ENews.

Uhke elamu nimi on selle algse omaniku järgi D. L. James House ja see pärineb umbes 1918. aastast. Maja on ehitatud kohalikust liivakivist ja graniidist ning arhitekt Charles Sumner Greene kavandas välisseinad nii, justkui kasvaksid need kaljudest välja. Maja uhkuseks on kaarjad aknad, katusekividest Vahemere-stiilis katus ja otse loomulikult avarad merevaated.

Kohalikud maaklerid on Wall Street Journalile öelnud, et 40 miljoni dollariline müügitehing on üks kallimaid, mis Carmeli piirkonnas kunagi sõlmitud on. Siiski märgib väljaanne, et dokumentidest nähtub, et vara ei olnud kunagi avalikult müügis.

Carmel-by-the-Sea piltilus linn, mis asub San Franciscost umbes 160 km kaugusel, on juba ammusest ajast meelitanud ligi Hollywoodi staare. Siin on elanud näiteks Betty White, Doris Day ja Clint Eastwood, kellest sai pärast 1986. aasta valimisi isegi Carmeli linnapea. 93-aastane Eastwood elab siiani Carmelis.

Vaata pilte siit!

@realestateinn #bradpitt #pitt #actor #celebrity #celebrityhouse #house #home #hollywood #california #realestate #fyp #бредпит #домазнаменитостей #знаменитости #актер #рек ♬ This songs make u wanna ughhh - 🔥🔥

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles