KUULSUSE KODU Farmist suurlinna: näitlejatar Amanda Seyfried soetas endale hubase kodu

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Fusionstudio/Shutterstock

Mitmete kõrgelt hinnatud tunnustustega pärjatud Hollywoodi staar Amanda Seyfried avab kõigile oma uue hubase New Yorgi kodu uksed. Piilu sisse!

«Õelad tüdrukud» filmist tuntust kogunud näitlejanna elab muidu koos oma pere ja loomadega rahulikku farmielu Catskillis. Nii nagu kuulsustel ikka, on ka temal kodud erinevates asukohtades. Hiljuti soetas ta oma perele hubase kodu New Yorki, vahendab ENews. 

«Ma tahtsin siia midagi loomulikku,» ütles Amanda Architectural Digest-i 27. juuni «Open Door» videosarjas. «Ma tunnen end siin suures linnas nii rahulikult, tundes end veidi kodusena, kuigi me seda tegelikult ju ei ole.»

Korteris on palju võluvaid omadusi, mis viivad sind teise ajastusse. Dramaatiliselt kaardus aknad ja vanakooli duši käepidemed. On isegi mõned disainielemendid, mida ei saa muuta, näiteks suur tugitala, mis on paigutatud pesuruumi ja vannitoa vahele.

«Nagu enamikus New Yorgi korterites, on ka meil siin asju, millest me ei saaks vabaneda, isegi kui me seda tahaksime,» naljatas Amanda. Siiski on tema kodus modernseid elemente, mis pakuvad kaasaegset funktsionaalsust, näiteks tamme puitplaat, mis toimib vaheseinana sissepääsu loomiseks, ning nurgauksed, mis võimaldavad lisaruumi. Vana ja uue segamine on see stiil, mille poole näitlejatar kaldub.

Näiteks kuigi tema köögiseadmed on kaasaegsed, on tema söögilaud vanast ajast.

«See on vana laud minu endisest korterist,» jagas ta. «Ma ei loobu sellest kunagi. Õhtusöögiaeg tähendab sõbralikku segadust ning uute plekkide tekkimist. Nii tekivad ka mälestused, mis on lauale jäädvustatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles