AMETLIK Harry ja Meghan pakkisid kohvrid ja tagastasid kuningale Suurbritannia kodu võtmed (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Prints Harry abikaasa Meghan Markle'iga.
Prints Harry abikaasa Meghan Markle'iga. Foto: AP Photo/Seth Wenig/Scanpix

Suurbritannia kuningakoda teatab prints Harry ja hertsoginna Meghani väljakolimisest.

The Sun kirjutab, et Harry ja Meghan on läinud eri teed Windsori lossi maadel asuva Frogmore Cottage'iga. Abielupaar tagastas võtmed kuningas Charlesile kuus kuud peale väljatõstmisteate saabumist. 

«Hertsog ja hertsoginna on tasunud Frogmore Cottage'i renoveerimisega seotud kulud,» seisab kuningakoja teates.

Frogmore Cottage'i kinkis Sussexi hertsogile ja hertsoginnale kuninganna Elizabeth II. See oli pulmakink, mis Harry ja Meghani abiellumise järel remonti läks. Frogmore Cottage'i iluravi ja renoveerimine läks kuningakojale maksma 2,4 miljonit naela ehk ligemale 3,93 miljonit eurot.

The Suni andmetel on abielupaari isiklikud esemed toimetatud nende Californias asuvasse koju. Esemed jõudsid vahetult enne väljakolimistähtaja saabumist.

Loe ka: Prints Harry ja Meghani naabrid: kus nad siis olnud on?!

Harry ja Meghan elavad praegu koos oma laste Archie ja Lilibetiga Montecitos 21 miljonit dollarit (19,2 miljonit eurot) maksvas üheksa magamistoaga mõisas. Suurbritanniat külastades peab abielupaar edaspidi ööbima kas hotellis või heade sõprade juures, kuna ametlikku elukohta neil kuningriigis enam pole, vahendab news.com.au. 

Viimati viibis Harry Frogmore'is selle kuu alguses, kui ta esines Londoni kohtus tunnistajana telefonihäkkimise protsessis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles