VIIMSI KASVAB Laaneserva elamurajooni ehitusel löödi kopp maasse

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Laaneserva arendus.
Laaneserva arendus. Foto: Capital MIll

Capital Mill alustas esmaspäeval Laaneserva elamurajooni ehitust Haabneeme külas Viimsi vallas, rajades 2024. aasta suve lõpuks looduskaunisse ja privaatsesse piirkonda uued kodud kokku 36 perele.

«Capital Milli laienemine elamuarenduse valdkonda on alanud edukalt – Laaneserva tulevaste elamute vastu on piisavalt huvi üles näidatud ning samuti on ka esimesed ridaelamubokside broneeringud tehtud. Selle positiivse emotsiooni pealt on hea alustada juulikuu alguses reaalse ehitustegevusega. Laaneserva arenduse asukoht rahulikus looduskaunis piirkonnas mõneminutilise autosõidu kaugusel Viimsi keskusest on igati atraktiivne võimalus tulevase elukoha valikuks,» sõnas Capital Milli tegevjuht Kaarel Loigu.

Kaarel Loigu sõnul pakuvad metsatuka sees asuvad Laaneserva üksteisest eraldatud hooviga ridaelamud piisavalt vaikust ja rahu. Hoonete fassaadilahendused ja materjalikasutus sobituvad hästi ümbritsevasse looduskeskkonda.

Laaneserva arendus.
Laaneserva arendus. Foto: Capital MIll

Laanserva arenduse hoonete paigutamisel on arvesse võetud ning erilist tähelepanu pööratud just privaatsusele, sest L-kujulised hooned aitavad luua hubase ja vaikse sisehoovi koos mängualaga, kus jagub tegevust igas vanuses lastele. Sellest tulenevalt on ka terrasside asukohad üksteise suhtes erisuundades, võimaldades tulevastel koduomanikel olla võimalikult omaette ja oma perega privaatselt aega veeta. Hoonete arhitektuurse lahenduse autor on AB Panda arhitektuuribüroo.

Ehitusettevõte NOBE sõlmis maikuus töövõtulepingu Capital Milli juhtimise all olevate ettevõtetega nelja ridaelamu ehituseks, kus kokku rajatakse 36 ridaelamuboksi aadressidel Laaneserva tee 6, Laanelinnu tee 5, Laaneserva tee 8 ning Laanelinnu tee 7 Viimsi vallas. Ehitustööde kogumaksumuseks on ligikaudu 6,8 miljonit eurot ilma käibemaksuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles