KOOREKIHT 5 uskumatult kallist maja, mida Eestis hetkel müüakse

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Kinnisvaraportaali KV.EE andmetel on Eestis müügil mitmed krõbeda hinnasildiga kodud, mille maksumus läheneb kuuele miljonile eurole. Vaatame, millised hooned Eesti kalleimate tippu kroonivad!

Hotell Tallinna vanalinnas, 5 300 000 eurot

Foto: KV.EE

Tallinna vanalinna ümbritseva linnamüüri külge ehitatud hotell Rija Old Town on elegantne kombinatsioon keskaegsest arhitektuurist ja kaasaegsetest mugavustest. 2021. aastal renoveeritud hotell Rija Old Town asub Tallinna vanalinna vaikses osas – sõltumatute arvustuste põhjal on see lemmik turismikoht. Hotellis on 41 erinevat tuba ning see on müügiks koos kogu mööbli, tehnika ja inventariga. 

Von Krahl, 3 260 000 eurot

Foto: KV.EE

19 sajandi lõpust pärit hoones tehti teatrit juba 1920. aastatel. Von Krahli ajalugu hoones algas aastal 1992. Kinnistu piirneb Pika jalaga, toetudes üht külge pidi Toompea tugimüüritisele, teine külg, fassaad, avaneb Rataskaevu tänavale.

Hoone interjöör vastab ühe korraliku teatri vajadustele – vestibüülid, lava ja teatrisaal, lisaks näitlejate garderoobid ja kontoriruumid ning kõik muud ruumid, mis ühest majast teatri teevad. Asukoha poolest võiks majas olla kasvõi butiikhotell või hostel – oleneb uue omaniku soovist. Hoone sobib suurepäraselt ka kinniseks klubiks või varieteeks. 

Kodu Viimsi poolsaare tipus, 3 150 000 eurot

Foto: KV.EE

Suurepärase asukohaga krunt külgneb nii idast kui läänest merega. Poolsaare tipus asub maastiku- ja linnukaitseala. 2003. aastal valminud kodu akendest avanevad imelised vaated Tallinna lahele, Kräsuli ja Aegna saartele, samuti kaunitele päikesetõusudele ja- loojangutele. Kinnistul asuv maaküttega viietoaline elamu asub turvalisel väravatega piiratud alal, kõrval on kaks naabrikrunti.

Hobutalliga eramu Keila-Joal, 3 000 000 eurot

Foto: KV.EE

Tallinnast vaid 35 kilomeetri kauguselt leiab võrratu Villa Katmandu. Tegu on viiest hoonest koosneva kompleksiga, mille koosseisu kuuluvad elumaja, viit sõiduautot mahutav garaaž, hobutall, talveaed, grillimaja ja kuur. Läbi kõrghaljastatud ja hooldatud kinnistu voolab Türisalu oja ning olemas on ka oma väike kosekene.

Laitse loss, 2 960 000 miljonit

Foto: KV.EE

19. sajandi lõpul ehitatud Laitse loss asub ligemale 35 kilomeetri kaugusel Tallinna kesklinnast. Uhke ja väärikas neogooti stiilis hoone on valminud aastal 1892, mil kinnistu tookordne omanik oli Woldemar von Uexküll. Lossis on hetkel kuus eriomandit (5 korterit ja 1 äripind), kaasaegses mõistes on tegu äripindadega korterelamuga.

Copy
Tagasi üles