«Ma tahan ta liha!» nägus lihunik niidab naisi jalust

Kodu.postimees.ee
Copy
Nägu lihunik Luke, kes hullutab naisi.
Nägu lihunik Luke, kes hullutab naisi. Foto: Chidswell Farm Shop / SWNS / Scapix

Inglismaal Dewsbury linnas tegutsev lihuniku kauplus postitas ühest oma töötajast sotsiaalmeediasse pildi, kuid järgnev tuli ka neile suure üllatusena.

Chidswell Farm Shopi nimeline kauplus on samas kohas tegutsenud 1953. aastast. Kohalike seas tuntud kauplus sai üle öö üleriigilise tuntuse ning seda täna noorele lihunikule, kelle nimi on Luke Storey. 

Kauplus tegi noorest nägusast lihunikust oma Facebooki lehele postituse, kus oli Luke'i pilt ning väike tutvustus. «Ossettis sündinud, Chidswelli talupoes tehtud, noor Luke tuli siia praktikakohta otsima eelmise aasta septembris, motiveerituna saada kvalifitseeritud lihunikuks. Ta on oma eesmärgi saavutamise lähedal ja näitab nüüd suurepäraseid oskuseid, mida saab näha tema leti väljapanekul,» kirjutati postituses. 

Sotsiaalmeediasse postitatud pilt, mis naised pöördesse ajas.
Sotsiaalmeediasse postitatud pilt, mis naised pöördesse ajas. Foto: Chidswell Farm Shop / SWNS / Scapix

Postitus kogus kiiresti tuhandeid kommentaare nii Ühendkuningriigist kui kaugemalt. Näiteks kirjutas Tina Rad: «Äkki ma peaksin sinna talupoodi minema». Sarah Hollinworth postitas: «Arvan, et hakkan seal poes käima, et lihtsalt lihunikku näha.»

Tina Quayle kirjutas võrgutavalt: «Päris hea välimusega liha, hei!» Kenny Leahy leidis, et Luke peaks hoopis modellina leiba teenima. Jessica Bailey kirjutas, et tal tekkis Luke'ist pilti nähes kustutamatu lihaisu. Jennifer Dudley kirjutas: «Luke, ma ei ole kindel, kus see pood asub, aga ma võtan kindlasti puhkuse, et sa mulle liha serveeriksid.»

Yorkshire Live'ile rääkides ütles Chidswelli talupoe omanik: «Noh, Luke'ile meeldib see tähelepanu ja mina ning ülejäänud lihunikud loeme kõiki neid kommentaare ja sõnumeid ja naerame selle kõige üle. Tegelikult tulid nädalavahetusel mõned noored neiud poodi. Nad parkisid poe ette ja hakkasid karjuma, et kus see seksikas lihunik on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles